Od dawna myślę o stronie na joomli, nie wiem ytlko, jak się do tego zabrać.
Paweł powiedział że joomla jest lepsza na portal, wordpress na bloga.
Kategorycznie nie chcę bloga, dlatego wybieram joomlę.
Czy ktoś podjął by się zainstalowania joomli na moim serwerze?
Ile to by kosztowało?
Bardzo proszę o sugestie.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
- kapsztad
Witam,serdecznie:)
W razie potrzeby też mogę z chęcią coś pomóc przy instalacji,konfiguracji. Wszystkiego nie zdołam zrobić, ale to co będę potrafił z chęcią pomogę;) Jak coś pisz śmiało
Jak najbardziej zgadzam się z opinią Pawła, sam mam kilka stron na Joomli, nic szczególnego proste strony,które równie dobrze mogły by być na WP ze względu na swoją prostotę, lecz widziałem naprawdę dość duże portale opartę o Joomle, i z tego co wiem sprawują się dość dobrze.
Pozdrawiam
W razie potrzeby też mogę z chęcią coś pomóc przy instalacji,konfiguracji. Wszystkiego nie zdołam zrobić, ale to co będę potrafił z chęcią pomogę;) Jak coś pisz śmiało
Jak najbardziej zgadzam się z opinią Pawła, sam mam kilka stron na Joomli, nic szczególnego proste strony,które równie dobrze mogły by być na WP ze względu na swoją prostotę, lecz widziałem naprawdę dość duże portale opartę o Joomle, i z tego co wiem sprawują się dość dobrze.
Pozdrawiam
- bubus_s
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość