grunt to się przywitać należycie
mam milka pomysłów na e-biznes tylko jak to zacząć ??
zacznę od tego ze jak wpadam na pomysł jakiegoś biznesu - ebiznesu to zaraz po głowie mi chodzi jakaś domenka internetowa
ofertaweselna.pl - tutaj widzę portal branżowy, chociaż może bardziej coś w rodzaju katalogu firm działających w branży weddingowej
virtualfun.pl - tutaj widzę stronkę portalik z grami online, grami flash, itd itp w sumie pomysł się klaruje może coś z tego będzie
bankhouse.pl - o tym już pisałem w innym poście jak bym to mniej więcej widział, czyli strona strikte finansowa podpięta pod program partnerski Bankiera, do tego chciałbym tu zamieszczać artykuły z dużych portali branżowych, do tego kursy walut, akcji ?? jak myślicie da się zrobić coś takiego ?? może ktoś chętny do współpracy ?
w głowie klaruje mi się kilka innych pomysłów
jak wiecie pracuje w całkowicie innej branży i tematy webmasterskie sami zdecydowanie obce, co radzicie od czego zacząć ?? osobiście myślałem żeby zatrudnić np na umowę zlecenie jedną osobę, ale pytanie czy jedna osoba da rade zrobić te 3 projekty ?? jakieś pomysły sugestie ?? każdy koment mile widziany
Pozdrawiam SirGalimatias