Znacie może jakieś promocję nowe na hosting .pl .com. .eu ?
Chodzi o to że zaczynam a jestem uczniem więc nie mam niestety $$, a wiem że domena to podstawa, na początek chciałbym założyć bloga, ale właśnie z któreś z tych domen, bez yoyo.pl itp
Bardzo proszę o pomoc, i dziękuje z góry.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Nie chodzi o zasoby, chodzi o uptime, brak oversellingu i normalna konfiguracje (o co wbrew pozorom nie jest tak latwo, np. home.pl jest zupelnie do niczego).
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Pamiętaj, że też musisz posiadać hosting, a na darmowym hostingu szkoda się męczyć.
Na ovh pierwszy rok to 10 złotych netto. Do tego hosting można kupić za jakieś 30 złotych. Więc 50 złotych na ROK to nie jest wydatek. To niecałe 4 złote na miesiąc i 13 groszy dziennie.
Na ovh pierwszy rok to 10 złotych netto. Do tego hosting można kupić za jakieś 30 złotych. Więc 50 złotych na ROK to nie jest wydatek. To niecałe 4 złote na miesiąc i 13 groszy dziennie.
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Hosting to cos innego, niz domena. Najtansze domeny masz w ovh.pl. Inni moga oferowac domene za free ale po roku przeplacisz za odnowienie.
Hosting to juz wiekszy wydatek (jakies 300zl rocznie za solidny hosting, ja polecam nazwa.pl - link referencyjny). Sa tez jakies hostingi darmowe i za SMS, ale wg mnie nie ma co nawet sie bawic w cos takiego. Trzeba sie pogodzic z tym, ze kazda usluga ma swoja sprawiedliwa cene, wg mnie dla hostingu jest to 300zl rocznie.
Pamietaj, ze inwestujesz w swoja przyszlosc, a nie w jakies pierdoły typu gry. Na to wiec mozna troche grosza wydac, bo jest wartosciowy powod. Wiecej kosztow zwiazanych z prowadzeniem stron miec nie bedziesz.
Hosting to juz wiekszy wydatek (jakies 300zl rocznie za solidny hosting, ja polecam nazwa.pl - link referencyjny). Sa tez jakies hostingi darmowe i za SMS, ale wg mnie nie ma co nawet sie bawic w cos takiego. Trzeba sie pogodzic z tym, ze kazda usluga ma swoja sprawiedliwa cene, wg mnie dla hostingu jest to 300zl rocznie.
Pamietaj, ze inwestujesz w swoja przyszlosc, a nie w jakies pierdoły typu gry. Na to wiec mozna troche grosza wydac, bo jest wartosciowy powod. Wiecej kosztow zwiazanych z prowadzeniem stron miec nie bedziesz.
Chcesz mieć swoją stronę? Najpierw dowiedz się, co to jest hosting | Wkurza Cię powolny system? Przyspiesz komputer stosując bezpieczne porady
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Krzysztof, po co na samym starcie wydawać tyle pieniędzy na hosting? On na początku nie wykorzysta nawet 50% zasobów. A jeżeli zdobędzie ruch, to w każdej chwili może przejść na większy pakiet 
-

Łukasz Grzegrzółka - Posty: 16
Krzysztof, po co na samym starcie wydawać tyle pieniędzy na hosting? On na początku nie wykorzysta nawet 50% zasobów.
Nie chodzi o zasoby, chodzi o uptime, brak oversellingu i normalna konfiguracje (o co wbrew pozorom nie jest tak latwo, np. home.pl jest zupelnie do niczego).
Analiza Twojej strony | Polecam przyspieszanie internetu przez zmianę przeglądraki na Chrome
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Wystarczy poszukać w google tanich hostingów, jest ich mnóstwo
np.: netmark.pl
Pakiet micro w zupełności wystarczy na początek + do tego domena jakieś 15zł. Potem oczywiście możesz zwiększyć:)
Wystarczy pouszkać;) Warto zwrócić uwagę przy wyborze jak długo firma jest na rynku, poszukać opinii itp.
O ile się nie mylę, na forum jest oddzielny dział jak wybierać hostingi
np.: netmark.pl
Pakiet micro w zupełności wystarczy na początek + do tego domena jakieś 15zł. Potem oczywiście możesz zwiększyć:)
Wystarczy pouszkać;) Warto zwrócić uwagę przy wyborze jak długo firma jest na rynku, poszukać opinii itp.
O ile się nie mylę, na forum jest oddzielny dział jak wybierać hostingi
-

JakubJakub - Posty: 178
w listopadzie będą u nas .eu po 4 zeta więc możesz sobie tanio jakąś domenę zakupić. Hosting już pewnie gdzie indziej skoro chcesz najtaniej jak się da.
-

wybuchowy - Posty: 36
- Miejscowość: Katowice
Z ciekawych ofert hostingowych wpadłem ostatnio na ofertę domenomanii: KLIK. Dla początkującego trochę zbyt rozbudowana oferta, ale interesująca.
- Kristofferson
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-