Są tony publikacji na temat e-biznesu, marketingu, pozycjonowania itd. Wszystkie one zawierają głównie porady. Fakt to cenne, ale strasznie ciężko jest znaleźć osobiste historie sukcesu ludzi, którzy je opisują. Nie fragmenty typu - udało mi się to i to, bo tego też jest pełno, ale całe historie od samego początku z porażkami, przemyśleniami i sukcesami.
Część osób tutaj na pewno już czerpie wymierne korzyści z e-biznesu. Od czego zaczynaliście? Czego warto się uczyć na początek, a co lepiej zlecić innym? Jakie były Wasze następne kroki by osiągnąć to, co teraz już macie?
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Widzę, że nikt nie spieszy się z odpowiedzią. To dopiszę tylko, że znalazłem stronę, która w pewien sposób odpowiada na moje pytania. Jest to http://DziennikMilionera.com.pl. Facet tam opisuje właśnie krok po kroku jak zupełnie od zera buduje e-biznes, który ma mu przynieść 50000 zł.
Jeśli mu się to uda to to będzie najlepsza lekcja e-biznesu jaką można mieć za darmo. Jeśli nikt nie chce się podzielić swoją historią to proszę pisać gdy ktoś znajdzie jeszcze coś w stylu właśnie tego dziennika milionera.
Jeśli mu się to uda to to będzie najlepsza lekcja e-biznesu jaką można mieć za darmo. Jeśli nikt nie chce się podzielić swoją historią to proszę pisać gdy ktoś znajdzie jeszcze coś w stylu właśnie tego dziennika milionera.
- Zmotywowany
Nie zniechęcaj się do korzystania z forum.
Troszeczkę to wkurza kiedy kilkadziesiąt osób czyta twój temat i to olewa.
Ja jako takich sukcesów niemam ale mogę powiedzieć że gdybym zaczął pracować nad moimi starymi pomysłami to sukces by pewnie był.
Tu pojawia się AdTaily - planowałem coś podobnego bardzo dawno temu tyle że z płatnościami SMS.
Teraz pojawia się w pełni automatyczna sieć reklamowa którą chciałem stworzyć a o której pisałem kilka razy na tym forum (też nikogo nie interesowało)... AdMatik (tyle że mój pomysł jest o wiele starszy)
Jeszcze kilka by było ale niechcę pisać żeby się nie załamywać
Troszeczkę to wkurza kiedy kilkadziesiąt osób czyta twój temat i to olewa.
Ja jako takich sukcesów niemam ale mogę powiedzieć że gdybym zaczął pracować nad moimi starymi pomysłami to sukces by pewnie był.
Tu pojawia się AdTaily - planowałem coś podobnego bardzo dawno temu tyle że z płatnościami SMS.
Teraz pojawia się w pełni automatyczna sieć reklamowa którą chciałem stworzyć a o której pisałem kilka razy na tym forum (też nikogo nie interesowało)... AdMatik (tyle że mój pomysł jest o wiele starszy)
Jeszcze kilka by było ale niechcę pisać żeby się nie załamywać
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-