co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
informacje, porady i wskazówki głównie dla początkujących ebiznesmenek i ebiznesmenów

Są tony publikacji na temat e-biznesu, marketingu, pozycjonowania itd. Wszystkie one zawierają głównie porady. Fakt to cenne, ale strasznie ciężko jest znaleźć osobiste historie sukcesu ludzi, którzy je opisują. Nie fragmenty typu - udało mi się to i to, bo tego też jest pełno, ale całe historie od samego początku z porażkami, przemyśleniami i sukcesami.

Część osób tutaj na pewno już czerpie wymierne korzyści z e-biznesu. Od czego zaczynaliście? Czego warto się uczyć na początek, a co lepiej zlecić innym? Jakie były Wasze następne kroki by osiągnąć to, co teraz już macie?

Zmotywowany

Odpowiedź na pytania

Postprzez Zmotywowany 1 Sie 2010, o 22:58

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Widzę, że nikt nie spieszy się z odpowiedzią. To dopiszę tylko, że znalazłem stronę, która w pewien sposób odpowiada na moje pytania. Jest to http://DziennikMilionera.com.pl. Facet tam opisuje właśnie krok po kroku jak zupełnie od zera buduje e-biznes, który ma mu przynieść 50000 zł.

Jeśli mu się to uda to to będzie najlepsza lekcja e-biznesu jaką można mieć za darmo. Jeśli nikt nie chce się podzielić swoją historią to proszę pisać gdy ktoś znajdzie jeszcze coś w stylu właśnie tego dziennika milionera.

Zmotywowany

.

Postprzez Mateusz A. 4 Sie 2010, o 13:03

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Nie zniechęcaj się do korzystania z forum.
Troszeczkę to wkurza kiedy kilkadziesiąt osób czyta twój temat i to olewa.
Ja jako takich sukcesów niemam ale mogę powiedzieć że gdybym zaczął pracować nad moimi starymi pomysłami to sukces by pewnie był.

Tu pojawia się AdTaily - planowałem coś podobnego bardzo dawno temu tyle że z płatnościami SMS.
Teraz pojawia się w pełni automatyczna sieć reklamowa którą chciałem stworzyć a o której pisałem kilka razy na tym forum (też nikogo nie interesowało)... AdMatik (tyle że mój pomysł jest o wiele starszy)

Jeszcze kilka by było ale niechcę pisać żeby się nie załamywać :)

Mateusz A.

Miejscowość: Wrocław

Wróć do Dla początkujących