Witam
Co oznacza Google Index ?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

JakubJakub - Posty: 178
Ja rozumiem Google index jako indeks wyszukiwarki, czyli jej baza danych stron.
- cosik_ktosik
Zainstalowałam SeoQuake. Co oznacza cyfra przy Google Index. Na stronie www mam PR 3, a I 40(Google Indeks) , natomiast przykładowo na jednym z blogów PR 1 , I 134. O czym świadczy ta cyfra?
Będę wdzięczna za odpowiedzi, bowiem dla mnie to czarna magia.
Będę wdzięczna za odpowiedzi, bowiem dla mnie to czarna magia.
Głodna wiedzy
-

sama nie wiem - Posty: 65
- Miejscowość: Lublin
Witam
Ta liczba to wg mnie liczba podstron Twojego serwisu/bloga, zaindeksowana przez Google'a. Czyli liczba podstron skatalogowanych przez wyszukiwarkę. Po kliknięciu na liczbę opisaną jako Google index pokazuje się lista podstron "widzianych" przez wyszukiwarkę.
pozdro
Ta liczba to wg mnie liczba podstron Twojego serwisu/bloga, zaindeksowana przez Google'a. Czyli liczba podstron skatalogowanych przez wyszukiwarkę. Po kliknięciu na liczbę opisaną jako Google index pokazuje się lista podstron "widzianych" przez wyszukiwarkę.
pozdro
Witryna finansowo-bankowa. Rankingi ofert, np. ranking kredytów hipotecznych i ranking kredytów gotówkowych oraz inne usługi finansowe.
- mrobert15
- Miejscowość: Wrocław
Tak jak powiedzial robert, Google Index = liczba zaindeksowanych przez Google podstron na Twojej domenie. Taka sama liczbe dostaniesz, jak wpiszesz w Google zapytanie:
- Kod: Zaznacz wszystko
site:twoja_domena.com
Chcesz mieć swoją stronę? Najpierw dowiedz się, co to jest hosting | Wkurza Cię powolny system? Przyspiesz komputer stosując bezpieczne porady
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
-

sama nie wiem - Posty: 65
- Miejscowość: Lublin
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-