Witam,
Próbowałem przedstawić się w innym wątku, ale dwukrotnie mi się nie udało.
Pozwolę więc zacząć od od razu od pytań. Zaczynam robić kursy w internecie i mam takie problemy.
1) Na jakim ogólnie dostępnym portalu (serwerze) można osadzać podcasty tak, aby uniknąć opłacania własnych serwerów? Chodzi mi o takie działanie: serwer X --->moje szkolenie (plik audio+slajdy); platforma learningowa przekierowuje na to szkolenie i klient słucha szkolenia.
2) Albo wersja taka: darmowy serwer do przechowywania plików (albo w miarę tani) i osadzam na nim pliki do ściągnięcia bezpośrednio na kompa.
3) Czy na SlideShare.com można osadzać szkolenia i poprzez tzw. sekretny link je sprzedawać (formalnie jest taka możliwość)? Słyszałem, że np. na YT- nie można. Wczytywałem się w regulamin SlideShare i wyraźnego zakazu nie zauważyłem. Czy ktoś orientuje się w tej kwestii?
A może można problem podjęty w wątku rozwiązać jakoś jeszcze inaczej?
Z góry dziękuję
Klasyk
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Spróbuj podpiąć się pod platformę InterKursy http://x-plus.webnode.com/products/inter-kursy/
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Pozdrawiam i życzę powodzenia
- xplus
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości