Rok założenia: 2008Kontakt
informacje, porady i wskazówki głównie dla początkujących ebiznesmenek i ebiznesmenów
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Gdzie osadzać kursy do płatnych szkoleń?

Postprzez Klasyk
napisane: 20 Sty 2011, o 09:28

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam,
Próbowałem przedstawić się w innym wątku, ale dwukrotnie mi się nie udało.
Pozwolę więc zacząć od od razu od pytań. Zaczynam robić kursy w internecie i mam takie problemy.

1) Na jakim ogólnie dostępnym portalu (serwerze) można osadzać podcasty tak, aby uniknąć opłacania własnych serwerów? Chodzi mi o takie działanie: serwer X --->moje szkolenie (plik audio+slajdy); platforma learningowa przekierowuje na to szkolenie i klient słucha szkolenia.
2) Albo wersja taka: darmowy serwer do przechowywania plików (albo w miarę tani) i osadzam na nim pliki do ściągnięcia bezpośrednio na kompa.
3) Czy na SlideShare.com można osadzać szkolenia i poprzez tzw. sekretny link je sprzedawać (formalnie jest taka możliwość)? Słyszałem, że np. na YT- nie można. Wczytywałem się w regulamin SlideShare i wyraźnego zakazu nie zauważyłem. Czy ktoś orientuje się w tej kwestii?

A może można problem podjęty w wątku rozwiązać jakoś jeszcze inaczej?

Z góry dziękuję
Klasyk

Klasyk

propozycja

Postprzez xplus
napisane: 7 Lut 2011, o 18:10

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Spróbuj podpiąć się pod platformę InterKursy http://x-plus.webnode.com/products/inter-kursy/
Pozdrawiam i życzę powodzenia

xplus

Wróć do Dla początkujących

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości