Ktoś wie dlaczego tak się wydarzyło ?
Poprawiłem odnośnik, bo źle wpisałaś
Kamil Lubelski
A najlepsze jest to, ze na różnych komputerach u nas w firmie pokazywały się rózne PR ( zmiennie 1 i 2 ) teraz jest stablina () jedyneczka no ale jest...
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):PS. Mam prośbę, gru. Staraj się, jeśli możesz, nie formatować całego tekstu jako pochyły przy wpisach. Niepotrzebnie utrudnia to odbiór. A jeśli chcesz mieć taką fioletową czcionkę (to chyba fiolet, nie? jestem facetem, więc zbyt wielu kolorów nie rozróżniam, hehehehe), to nie ma sprawy. Twoje posty będą się wyróżniały nieco
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):False PageRank jest związany z jakimś błędem w algorytmie stworzonym przez Google do obliczania PR stron WWW.
precelik napisał(a):Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):False PageRank jest związany z jakimś błędem w algorytmie stworzonym przez Google do obliczania PR stron WWW.
A to nie jest przypadkiem, page rank powstały po przekierowaniu domeny? Robili różne jaja, przekierowania "na chwilę" by PR skoczył i sprzedac daną domenę. Powyższy skryt wyszukuje zapewne przekierowac czy coś takiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość