Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam od jakiegoś czasu posiadam bloga ,raczej na nim nie zarabiam dopiero się uczę i mam pytanie odnośnie konta ad sense w w zakładce ustawienia konta wyświetla mi się błąd robota gdy klikam na niego przenosi mnie na stronkę dostęp dla robota tam w pod nazwa zablokowany adres url widnieje adres mojej strony a w powód zablokowania jest napisane nie znaleziono .... niżej
loginy dla robota widnieje moja stronka i w zakładce stan jest czerwony x z napisem strona nie jest indeksowana ....nie mam pojęcia o co chodzi i jak to naprawić
- Krissbloger
Zapodaj tu zrzuty ekranu z tymi błędami to coś się wymyśli.
W błędach robota też mam u siebie parę podstron zablokowanych, ale to są albo świadomie zablokowane, albo nie znalezione strony administracyjne, na których nie ma być tego robota.
Co do loginów to może masz zablokowane stronę przez robotami?
Podaj jakieś screeny i jaka to strona.
W błędach robota też mam u siebie parę podstron zablokowanych, ale to są albo świadomie zablokowane, albo nie znalezione strony administracyjne, na których nie ma być tego robota.
Co do loginów to może masz zablokowane stronę przez robotami?
Podaj jakieś screeny i jaka to strona.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
- Krissbloger
ok już problem się rozwiązał chyba sam
w sumie dołączę link do postu na forum Google w którym odpowiedział mi admin może komuś się kiedyś przyda thx i pozdrawiam https://groups.google.com/a/googleprodu ... h2qGZQg31A
- Krissbloger
Czyli wszystko gra. Z tego co widzę reklamy masz już na stronie i to nawet dopasowane.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość