co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dział o pisaniu skutecznych treści w serwisach WWW; treści, które sprzedają

W drodze do doskonalosci

Postprzez gantel 7 Kwi 2010, o 20:23

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Przegladalem i poprawialem ta oferte juz dziesiatki razy. Podobno doskonala oferte mozna napisac ciagle nad nia pracujac.
Czy macie jakies uwagi nad czym mozna by tu jeszcze popracowac?
http://sgalant.pl/zamow,0,0,zamow.html

Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Re: W drodze do doskonalosci

Postprzez bartekmedon 7 Kwi 2010, o 21:19

Hmm nie odbierz tego jako atak na Ciebie czy coś takiego, ale "Jak przeciętny mężczyzna, może poderwać każdą "gorącą" kobietę w 30 sekund?" - ludzie naprawdę kupują takie "pierdoły", czy facetom brak wyobraźni, inicjatywy i za przeproszeniem jaj ???

Dla mnie tego typu poradniki itp. to jest pomyłka i korzystają tylko tacy, którym brak odwagi czy nie wiem czego żeby spróbować do dziewczyny zagadać itp. Poza tym takich rzeczy raczej uogólnić się nie da, bo kobiety są zbyt skomplikowane i różnorodne. Nie ma czegoś takiego jak instrukcja do kobiety, a każdy facet powinien sam się (moim zdaniem) przełamywać, próbować, wykazywać czymś, pokazywać prawdziwego siebie, nabierać doświadczenia, zapoznać się z klęską,porażką jak i sukcesem, a nie "lecieć z instrukcji".

Dla mnie to porażka - tylko zaznaczam nie są to słowa negatywne w Twoją stronę, a raczej w stronę tych, którzy z takich poradników itp. korzystają... chociaż Ci powiem, przeczytałem tekst http://sgalant.pl/dlaczego-bycie-zawsze-milym-i-uleglym-nie-poplaca,14,31,porada.html i jest bardzo konkrety i trafny - takie rzeczy faktycznie faceci powinni wiedzieć i chyba każdy z nas tego typu błędy popełnił. Więc tu ukłon w Twoją stronę, że piszesz prawdziwe, życiowe teksty - może lepszy byłby tytuł "Dlaczego nie warto być Pantoflem ?" :grin:

Nie mniej trochę nie kapuje ludzi korzystających z takich "rzeczy" itd., uważam, że każdy powinien na własnej skórze nabrać w tym wszystkim doświadczenia jak pewnie każdy z nas. Niby takie poradniki mogą nas uchronić przed cierpieniem itp... ale jak dla mnie z perspektywy czasu nawet te bardzo przykre doświadczenia teraz wydają się być śmieszne i pouczające.

Ponarzekałbym jeszcze na kobietki, ale lepiej nie heheh :drunk: I w sumie odbiegłem od tematu więc jak coś to usuńcie posta :beer:

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Postprzez bartekmedon 7 Kwi 2010, o 22:04

Zapomniałem dopisać, piszesz :
Zawodowo od lat zajmuje się programowaniem i projektowaniem graficznym stron www.

Fajnie :D

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Ja do tematu podchodzę tak: KAŻDY TEMAT JEST DOBRY, JEŚLI LUDZIE CHCĄ ZA NIEGO ZAPŁACIĆ
Jeżeli Gantel stworzył serwis, który tłumaczy i opisuje " jak radzić sobie" z kobietami ( hehe) i są odbiorcy, którzy czekali na takie informacje to wszystko jest OK.
Z tego co zauważyłem ludzie lubią dostawać coś "gotowego". Pewnie by wiele z tych informacji co ma Gantel znaleźli w sieci za darmo -bez konieczności płacenia u Niego abonamentu. Ale tu jest wszystko przygotowane, przemyślane. Nie trzeba tracić czasu, szperać, szukać.
Tak samo ktoś może powiedzieć - Po co chodzić do psychologa? Przecież każdy problem można samemu ogarnąć - trzeba być po prostu optymistą, wziąć się w garść, i takie tam. A jednak ludzie chodzą i płaca po 70 pln za godzinę konsultacji.

Target Gantela, to ludzie którzy słabo sobie radzą w relacjach z kobietami i chcą sobie "skrócić cierpienia". Zamiast próbować i eksperymentować - dostają metodę, którą i tak muszą wypróbować w swoim związku , sprawdzić czy zadziała. Ale nie muszą tego sposobu wymyślać - bo zrobił to ktoś inny. I za to płacą.

Taka moja opinia. :D

Jest sposób, żeby zwiększyć odwiedziny Twojej strony internetowej!

Wybierz najlepszą domenę!
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

Oferta

Postprzez Paweł Landzberg 8 Kwi 2010, o 11:24

W sumie jestem podobnego zdania co Bartek. Ale mimo wszystko jak dla mnie temat jest do zastanowienia. Bo domyślam się, że są chętni na tego typu treści. A nie chodzi tu o to czy ktoś ma jaja czy nie - jak wspomniał Bartek. Chodzi tu o Twój e-biznes. Jeśli Twoje treści się sprzedają to moim zdaniem prowadź dalej ten serwis. Masz z niego przecież korzyści finansowe.

Jeśli chodzi o samą ofertę to ją tylko zlustrowałem, ale przydałoby się ją ożywić. Dodaj trochę grafik. Przeglądnij sobie squeeze page'e Krzywego (w stopce tego forum są). Graficznie całkiem fajnie się prezentują, a wcale nie trzeba wiele pracy, żeby taką stronkę zrobić.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Postprzez miloszgadz 8 Kwi 2010, o 11:56

Moim zdaniem super pomysł!
To że niektórzy maja "jaja" i wiedzą jak zagadać to nie znaczy, że nie ma ludzi, którzy potrzebują takich porad.
Ty bartekmedon ja i wielu wielu innych facetów nie ma z tym problemów, ale jest ogromną liczba
chłopców/facetów którzy tyko czekają na takie strony.

O zapotrzebowaniu na taką wiedzę świadczy chociażby sprzedaż ebooków w złote myśli
Mężczyzna od A do Z -sprzedano: 7271 szt. 1 miejsce
Seksualny klucz do kobiecych: sprzedano: 3336 szt. 6 miejsce

A po drugie ważne, że biznes powiązany jest z pasja a nie jak w większości przypadków
"chcesz zarabiać przez internet więc będę uczył jak to robić"

Podobnie jak Kuźnia Mateusza tak i ten pomysł wydaje mi się bardzo konkretny.

Pozdrowienia

miloszgadz

Postprzez bartekmedon 8 Kwi 2010, o 12:45

Macie Wszyscy rację - ja nie krytykuje pomysłu autora - jeśli jest na to popyt itd. - super działaj dalej ! Po prostu dziwie się osobom, które z czegoś takiego korzystają zamiast ruszyć tyłek sprzed komputera i spróbować się umówić z fajną dziewczyną. Ja nie uważam siebie za jakiegoś super podrywacza czy coś takiego - sam doświadczyłem sporo porażek, ale i nazwijmy to sukcesów, do których doszedłem sam, a nie z poradnikiem. Zresztą kurcze przecież chodzi o żywe istoty, a nie o maszyny, do których pisze się instrukcje no bez jaj :D

I do końca nie wiem czy ma być to pomoc typu psychologiczna dla nieśmiałych itd. - jeśli tak to ma to sens, ale jak sam autor pisze Jak uwieść seksowną i ponętną kobietę i UPRAWIAĆ Z NIĄ SEKS już na pierwszej randce? - to to jest dla wstydliwych czy dla facetów, którzy chcą tylko zaliczyć panienkę, albo wyrwać taką, która daje na 1 randce. Takie kobiety to wiecie jak się nazywają ;)

Dość polemiki, jeszcze raz zaznaczam, że w sensie biznesowym itd. nie mam nic do autora - skoro biznes się kręci to niech się kręci co raz lepiej i lepiej !

Awatar użytkownika
bartekmedon

Postprzez gantel 8 Kwi 2010, o 21:01

Coz moge dodac... Target serwisu jest tak naprawde, szeroki. Wiem ze najbardziej kluja w oczy o uwodzeniu. Rzeczywiscie sa ludzie ktorzy maja z tym problem.
Ale sam znam mase ludzi ktorzy np. nie maja problemu z poderwaniem kobiety, ale np. one nimi rzadza i to ich gubi.

Tematyka nalezy do tych z serii "rzeka", a artykulow jest jeszcze nie wiele, ale bede sie staral powoli poruszac wszystkie aspekty naszych meskich rozterek z kobietami. Wiem ze kobiety to nie maszyny i nie mozna napisac do nich jednoznacznej instrukcji. Artykuly maja na celu zmienic myslenie i podejscie do kobiet, po to by zylo sie nam latwiej. Na ten moment rzeczywiscie najwiecej jest artykulow nt. uwodzenia i stad moze sie wydawac ze glownie o to chodzi w tym serwisie. Pierwsze abonamenty juz zostaly sprzedane wiec sadze ze nie jest zle i bedzie tylko lepiej. Caly czas pracuje nad artykulami i promocja serwisu. Docelowo zamierzam z tego zyc, ale wiem ze na to jeszcze musze duzo popracowac.

Ale panowie jakie jeszcze uwagi do oferty? Czy chociaz troche przykula Wasza uwage, zainteresowala?
Z grafika wiem ze skromnie. Mam juz zaplanowana sesje zdjeciowa do strony.

Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Postprzez bartekmedon 8 Kwi 2010, o 21:27

Graficznie moim zdaniem jest bardzo fajnie - bez zbędnych bajerów itp., bo przecież to nie typ serwisu żeby miał być mega efektowny, raczej oferta ma brzmieć perswazyjnie i efektywnie. Jak sądzę po umiejętnościach sam zrobiłeś :) ? Zmieniłbym tylko kolory linków - te standardowe niebieskie i fioletowe aktywne działają przynajmniej mi strasznie na nerwy :D Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bartekmedon

Postprzez gantel 8 Kwi 2010, o 21:59

bartekmedon napisał(a):Jak sądzę po umiejętnościach sam zrobiłeś :) ? Zmieniłbym tylko kolory linków - te standardowe niebieskie i fioletowe aktywne działają przynajmniej mi strasznie na nerwy :D Pozdrawiam

Tzn jest az tak zle? hehe :-)
Tak tak sam robilem. Nie skromnie mowiac od A do Z moja robota (logo kumpel mi pomogl doszlifowac, jest lepszym grafikiem)

Ja zkolei mam zboczenie nt. kolorow linkow, musi byc niebieski i podkreslony :-)
Poprostu tak sie przyjelo od lat (ktos pamieta jak wygladal internet 10 lat temu? :-) i staram sie tego nie zmieniac, zeby nie dezorientowac uzytkownikow.

Bartku wiec jak bys ocenil perswazyjnosc tej oferty? :-)

Awatar użytkownika
gantel

Następna

Wróć do Copywriting

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość