Chciałem się was zapytać o opinie na temat oferty. Szczególnie zastanawia mnie czy oferta:
-zwraca uwagę
-wiadomo natychmiast o co chodzi po wejściu
- czy odpowiedź na nagłówek "Dlaczego masz kupić teraz, jeżeli jest tyle darmowej wiedzy?" jest wystarczająco dobry, czyli zachęcający?
Pewni są literówki, ale nie miałem już sił dzisiaj poprawić. Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki.
Kto chce się jeszcze nauczyć setek słów oraz doskonałej gramatyki w sposób przyjemny i efektywnie?
Weteran Nauki Języków Obcych Ujawnia Formułę Potrójnego Przyśpieszenia Nauki Języka.
Cześć, nazywam się Kamil i uwielbiam uczyć się nowych języków…
Jeśli myślisz o nauce nowego języka, to może być najważniejszy tekst, który kiedykolwiek przeczytałeś
Dlaczego?
Ponieważ ucząc się nowego języka możesz być ekstremalnie satysfakcjonujący i zabawny.
Ale co najważniejsze poznasz techniki fachu, które pozwolą Ci zrobić zaskakujący postęp. Będziesz uczył się szybciej niż normalny student lub uczeń w klasie, który będzie mógł tylko pomarzyć, aby uczyć się tak szybko jak ty.
Prawdopodobnie spotkałeś kogoś, przy którym wydaje Ci się, że wypowiada się bez wysiłku w obcym języku. Zamierzam Ci ujawnić ich tajemnicę.
Czego dowiesz się z tego e-booka i nagrania audio?
Przedstawiam Ci e-booka i mp3 pt.: „Jak się uczyć przyjemnie i bez wysiłku języka obcego?” E-book zawiera 44 strony, a mp3 … minut nagrania. Może wydawać Ci się to mało jednak przekonasz się, że jest to wystarczająco, aby ruszyć w końcu z miejsca. Są to 44 str. Praktycznej wiedzy, bez lania wody.
Dlatego nie stracisz swojego cennego czasu. Dowiesz się jak:
-zacząłem się uczyć angielskiego i niemieckiego każdego dnia
-w jaki sposób się uczę, że każdego dnia, coraz lepiej o odrobinę rozumiem TV
- dowiesz się dlaczego coraz łatwiej „idzie” mi czytanie książek
-jak można przyjemnie uczyć się nowych słówek nie używając list słówek
- jak uczę się gramatyki nie otwierając podręcznika
Cały system składa się z 3 prostych kroków zawarty także w formie mapy myśli oraz kilku pobocznych. Dlatego z łatwością zastosujesz powyższe metody, które pozwolą Ci jechać tą samą autostradą nauki co ja.
Na początku e-booka znajduje się mapa myśli, dzięki której masz ułatwiona sprawę w opanowaniu materiału.
Ponadto dzięki tej mapie myśli z łatwością i natychmiast przypomnisz sobie główne kroki do skutecznej nauki języków obcych. Zamiast poświęcić 40 minut na ponowne przeczytanie tekstu lub 20 na przejrzenie zajmie Ci to tylko 5-7 minut. Tyle czasu zajmowało to moim znajomym, którym pokazałem notatkę. Dzieje się tak dzięki układowi graficznemu, który odpowiada sposobi działania naszego umysłu.
Badania pokazują, że notując tą metodą możesz zaoszczędzić od 50% do 90% czasu w stosunku do tradycyjnego notowania. Natomiast czytanie map myśli , pozwolą oszczędzić aż do 90% czasu tradycyjnego czytania oczywiście warunkiem jest odpowiednie wykonanie mapy myśli.
Dowiesz się jeszcze jak uczę się przyjemnie języka obcego?
Pokażę Ci w jaki sposób możesz czerpać przyjemność z nauki języka obcego jak ja. Dzięki temu będziesz miał chęć i zapał, aby każdego dnia usiąść do stolika i uczyć się w wygodnym fotelu lub krześle.
Zapewne wydają i się takie perspektywy bajką. I wcale nie dziwę Ci się mój drogi czytelniku. Przyszły poligloto. Ja miałem dokładnie takie same odczucia, gdy czytałem w poradnikach, aby uczyć się każdego dnia chociaż po pół godziny. Tym bardziej tak czułem, ponieważ zawsze nienawidziłem języków. Z większość przedmiotów miałem 5 i czasami 4.
Natomiast z języków obcych, moje oceny wahały się od 2 do 3. Gdy patrzyłem na podręczniki z języka obcego to robiło mi się niedobrze. W liceum miałem najgorsze oceny, które wahały się pomiędzy 1 i 3. W gimnazjum było trochę lepiej, bo poziom był niższy i wielu moich kolegów nie miało ochoty na naukę. Dlatego byłem w środku stawki.
Nauczycielka od angielskiego zastanawiała się czy dopuścić mnie do matury. Jednak z francuskiego byłem jeszcze gorszy , więc nie chciała mi „łamał” kariery. Dlatego pozwoliła mi zdawać maturę z angielskiego.
Natomiast teraz z łatwością siadam każdego dnia do książek i uczę się języków obcych. Uczę się po 2-4 godzinny dziennie, bo wiem jak się zmotywować. Chciałbym się uczyć więcej, ale nie mam na to tyle czasu. Jednak nauka powoli przynosi widoczne efekty. Coraz lepiej rozumiem książki i filmy. Natomiast wcześniej nie mogłem tego osiągnąć przez całe 6 lat nauki języków obcych.
Dzięki tak intensywnej i skutecznej nauce będziesz mógł po kilku latach usiąść w ciepłym, wygodnym biurze i czytać raporty. Podczas pory obiadowej zamiast kanapek, zamówisz sobie chińczyka, albo obiad z Sfinxa.
Poznaj doskonałe techniki nauki języków obcych
Z e-booka poznasz skuteczne strategie nauki języka obcego, które sprawdziły setki tysięcy ludzi na całym święcie dzięki angielskiemu nauczycielowi A.J. Hoge. Dlatego sądzę że techniki będą skuteczne także dla ciebie.
Zapewne zawsze wydawało Ci się, że nauka języków obcych jest skomplikowana ii trudna. Ja też tak uważałem. Jednak teraz zmieniłem zdanie. Uważam, że nauka jest czasochłonna, ale prosta. Dlatego każdy może to zrobić. Dosłownie każdy.
To jest tak samo jak z nauką jazdy samochodem. Na początku wydaje Ci się trudne. Musisz opanować jednocześnie zmianę biegów, 3 pedały, trzy lusterka i jeszcze uważać co się dzieje na drodze. Jednak każdy kto już jeździ, wie, że po kilku tysiącach kilometrów robisz to automatycznie. Staje się to łatwe i proste.
Tak samo jak i w samochodach wystarczą Ci na początek tylko 3 kroki, aby uczyć się od 3-5 razy szybciej słówek. To samo potwierdzają badania. Dzięki tym 3 krokom wjedziesz na dwu pasmową autostradę nauki słówek. Nawet po wielu miesiącach zakończonej nauki będziesz w stanie użyć opanowanych zwrotów i słówek, podczas rozmowy lub pisania.
Ponieważ cała strategia składa się z 3 podstawowych, każdy może je z łatwością zastosować. Dzięki temu nauka stanie się przyjemna i będziesz ją stosował każdego dnia.
Dowiesz się jak uczyć się najtrwalej języka obcego?
Nowo poznane metody nauki języków obcych , pozwolą Ci na długo zapamiętać wiele setek słów oraz zwrotów gramatycznych. Dzieje się tak dzięki głębokiej nauce. Polega ona na odpowiednim i wielokrotnym powtarzaniu. Pokaże Ci jak to robię, aby powtarzanie 30 razy tego samego fragmentu było to „ciekawe”, i „strawne”.
Jest pewna rzecz, która pozwala zapamiętać słówka czy zwroty gramatyczne po 2-3 krotnym powtórzeniu. Jednak jest to dar niedostępny dla większość z nas., bo jest to miłość do nauki języków obcych. Ja niestety też nie posiadam tyle uczucia do nauki.
Jeżeli nie wierzysz to wyobraź sobie co jest twoja pasją. Co lubisz robić? Masz już? Czy musisz stosować jakieś specjalne techniki, aby zapamiętać na przykład imiona piłkarzy swojej ulubionej drużyny, albo nazwisko wokalisty twojego ulubionego zespołu? Ja mam tak z postaciami z historii.
Dlaczego powinieneś kupić tego e-booka teraz?
Powinieneś kupić tego e-book teraz, ponieważ będę systematycznie podwyższał cenę tego e-booka. Zastanawiasz się dlaczego chce sprzedać tego e-booka tak tanio, jeżeli jest taki dobry. Robię to, ponieważ chce Cię przekupić i zapiał na moją listę mailingową. Dzięki temu będziesz miał dostęp do skutecznych kursów i darmowych porad, a ja klienta.
Dlaczego masz kupić teraz, jeżeli jest tyle darmowej wiedzy?
Podstawowym powodem jest to, że musisz tą wiedzę odnaleźć. Po drugie nie będziesz miał jej tak jasno i klarownie zaprezentowanej jak ja to zrobiłem. Po 3 dostaniesz specjalne narzędzia, które pozwolą Ci nie odkładać działania i jeszcze tego samego dnia usiąść do biurka, aby się uczyć. W Internecie jest wiele wiedzy. Czasami prawidłowej, a czasami nie. Na testowaniu możesz stracić wiele cennych dni.
Czy to działa?
Zapewne masz wątpliwości, czy o działa? Nie dziwię Ci się. Dlatego, aby Cię uspokoić i pokazać jak jestem pewien tego e-booka daję Ci gwarancję przez 14 dni od czasu zakupu. Jeżeli stwierdzisz, że powyższe metody już znasz lub uznasz je za bezwartościowe to zwrócę Ci pieniądze.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania to mogę je wyjaśnić pod:
e-mail: …
telefon:…
Pozdrawiam
Kamil Kuczyński
http://www.7zasad.uphero.com -Darmowy Kurs językowy:
7 Zasad Doskonałego Angielskiego. Dowiedz się jak z łatwością i szybko nauczyć się mówić w obcym języku.