Chciałem przetestować sobie taką piramidkę zapleczową.
Na obrazku widzimy 15 blogów. Na pewno każdy rozumie o co chodzi na schemacie.
Teraz pytanie do Was.
Możecie polecić mi jakieś platformy blogowe, lub strony w stylu "szybkie www", które umożliwiają edycję html na stronie głównej? Chodzi o to, że chciałem podlinkowywać ze stron głównych, czy ewentualnie wstawić reklamy googla.
To czysty eksperyment.
Dotychczas znalazłem takie darmowe platformy jak blox.pl, freeteria.pl, blogspot.com, blog.pl
Niestety interia jest do kitu, a wordpres.com nie umożliwia takich wyczynów.
Polećcie coś co fajnie i szybko się pozycjonuje.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ja nie widzę
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

DarekJasinski - Posty: 72
- Miejscowość: Kielce
DarekJasinski napisał(a):Na obrazku widzimy 15 blogów. Na pewno każdy rozumie o co chodzi na schemacie.
Ja nie widzę
Zapraszam na blog programistyczno ebiznesowy oraz praktyczny kurs PHP
-

bartekmedon - Posty: 735
Odnośnie takich platform to generalnie nie znam, bo nie używam.
Co do obrazka to Darku musisz zmienić serwis hostingujący pliki, bo:
Co do obrazka to Darku musisz zmienić serwis hostingujący pliki, bo:
Możliwe przyczyny problemu:
- grzebałeś nie tam gdzie trzeba,
- próbowałeś hotlinkowania, a tego nie lubimy,
- w innym wypadku skontaktuj się z administracją.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Podaję jeszcze raz zdjęcie.
Nie wiem czemu usunęło. Zwyczajnie podałem link do źródła zdjęcia i wczoraj działało:/
http://c.wrzuta.pl/wi14111/c9b5a7a60021 ... 0/piramida

Jeżeli nie znacie takich platform blogowych, to podajcie przynajmniej jakieś ciekawe skrypty w stylu WP lub darmowe miejsca hostingowe.
Tych blogów ma być naprawdę sporo, a dlatego że jest to eksperyment, to nie chcę wydawać 500zł na serwery. Nie chodzi o miejsce, tylko o to, aby każdy był z innego IP.
Nie wiem czemu usunęło. Zwyczajnie podałem link do źródła zdjęcia i wczoraj działało:/
http://c.wrzuta.pl/wi14111/c9b5a7a60021 ... 0/piramida
Jeżeli nie znacie takich platform blogowych, to podajcie przynajmniej jakieś ciekawe skrypty w stylu WP lub darmowe miejsca hostingowe.
Tych blogów ma być naprawdę sporo, a dlatego że jest to eksperyment, to nie chcę wydawać 500zł na serwery. Nie chodzi o miejsce, tylko o to, aby każdy był z innego IP.
-

DarekJasinski - Posty: 72
- Miejscowość: Kielce
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość