Jako że ostatnio wystartowałem z jedna stronom na temat turystyczny, postanowiłem zainteresować się tematyką SEO.
Zaznaczam ze nie mam moja wiedza na temat SEO opiera się jedynie na kilkuset przeczytanych artykułach w internecie, osobiście zajmuje się programowaniem (hobbistycznie i zawodowo).
Jako że postanowiłem wypromować serwis chciałem stworzyć jakieś wartościowe tematyczne zaplecze. Mam juz przygotowany skrypt katalogu stron www z autorską grafiką itp. (oczywiście katalog tematyczny). W planach jescze kilka blogów precli.
Pytania brzmią uwaga .....
1. na czym to stawiać nowy hosting i nowa domena a może hosting gdzie stoi strona główna i dać subdomene np. katalog.xxx.pl
2. Czy gdy założę min.3 blogi tematyczne to tez używać subdomen czy nowych domen i hostingu.
3. Czy skrypt top-listy warty jest postawienia jako zaplecze ?
4. A może by nie brnac ślepo w kosztach na hostingi i domeny warto stawiać na darmowy hosting ?
5. Czy moje tematyczne zaplecze też muszę katalogować ? (pytanie dla upewnienia
6. A może ktoś był by zainteresowany współpracą wymienną (usługi programistyczne w zamian za usługi seo)
To chyba na tyle
Nie podaje linku do strony bo nie chce spamować jeśli ktoś będzie chciał adres albo administracja pozwoli to nie ma problemu podam adres serwisu