Witam,
Uruchomiłem coś na podobieństwo precla. Głównie na użytek własny więc nie ma tam możliwości samodzielnego dodawania artykułów. Co nie przeszkadza abym tam umieścił wasze wpisy o ile chcecie coś dodać;)
http://darmowy-poradnik.edu.pl
Przy okazji jak macie jakieś propozycje/sugestie to chętnie wysłucham
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Moŋłbyś trochę to rozwinąć? Nie bardzo wiem jakie problemy mogą się z tym wiązać.
Radek mógłbyś zrobić osobny temat na swój precelek. Swoją drogą jeżeli już ktoś napisze tekst do precla - poświęci swój cenny czas, to z pewnością nie wrzucić go do serwisu nowego, bez wpisów, niepodlinkowanego, z jedną zaindeksowaną podstroną. Musisz coś zaoferować - cokolwiek wartościowego z punktu widzenia piszących.
Pozdrawiam
True True
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ładnie się zapowiada lecz jeżeli chcesz mieć więcej artów na stronie to podlinkuj trochę stronę bo możesz mieć problemy jak ktoś zacznie "walić" SWLami w celu indeksacji wpisu 

Dobry katalog firm nie jest zły 
- Proelpack
Proelpack napisał(a):możesz mieć problemy jak ktoś zacznie "walić" SWLami
Moŋłbyś trochę to rozwinąć? Nie bardzo wiem jakie problemy mogą się z tym wiązać.
Problem z wyborem firmy do stworzenia strony internetowej? Koniecznie przeczytaj darmowy poradnik
-

Igas - Posty: 32
- Miejscowość: Trójmiasto
Pod tym linkiem: http://seo.zgred.pl/jak-wykonczyc-mlody ... -stron-496 znajdziesz odpowiedź. Tam autor opisał na przykładzie młodego katalogu stron, ale z młodym preclem jest dokładnie taka sama sytuacja
PS: Widzę, że nawet Proelpack w komentarzach się wypowiedział
PS: Widzę, że nawet Proelpack w komentarzach się wypowiedział
-

Mateusz - Posty: 73
Dzięki za rade;) Na pewno się do niej zastosuje;)
-

Igas - Posty: 32
- Miejscowość: Trójmiasto
Z tymi SWL to nie jest tak, ostatnio robiłem testy ma młodą domenę a dokładnie na podstronę do której były dokładnie 2 linki dopaliłem SWL 60 K na tydzień wzrost BL w Yahoo 3K - 2 pozycja w google.
Fraza (łatwa) pozycja trzyma się 2 tydzień, SWL już zdjęty zobaczymy jak długo to się utrzyma.
Czytałem ten post Zgreda ale nie ma ludzi nie omylnych - chyba że się mylę.
Fraza (łatwa) pozycja trzyma się 2 tydzień, SWL już zdjęty zobaczymy jak długo to się utrzyma.
Czytałem ten post Zgreda ale nie ma ludzi nie omylnych - chyba że się mylę.
tworzenie WWW - projektowanie stron Warszawa, wizualizacje
-

leon84 - Posty: 16
- Miejscowość: Warszawa
- miloszgadz
http://instalacja.wroclaw.pl/
Zapraszam na mój początkujący precelek. Tylko wpisy tematyczne.
Tematyka biurowa, komputery, drukarki, faksy, materiały eksploatacyjne.
Nie ma czekania na moderację, najpierw dodajemy później przeglądamy!!!
Zapraszam na mój początkujący precelek. Tylko wpisy tematyczne.
Tematyka biurowa, komputery, drukarki, faksy, materiały eksploatacyjne.
Nie ma czekania na moderację, najpierw dodajemy później przeglądamy!!!
- radekradek150
radekradek150 napisał(a):Zapraszam na mój początkujący precelek.
Radek mógłbyś zrobić osobny temat na swój precelek. Swoją drogą jeżeli już ktoś napisze tekst do precla - poświęci swój cenny czas, to z pewnością nie wrzucić go do serwisu nowego, bez wpisów, niepodlinkowanego, z jedną zaindeksowaną podstroną. Musisz coś zaoferować - cokolwiek wartościowego z punktu widzenia piszących.
Pozdrawiam
-

JakubCzekaj - Posty: 27
- Miejscowość: Kraków
JakubCzekaj napisał(a):radekradek150 napisał(a):Zapraszam na mój początkujący precelek.
Pozdrawiam
True True
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-