Witam serdecznie,
moje pytanie kieruję do pozycjonerów i administratorów tego forum.
Nie jest nas tu wielu, a to chyba dobrze. Z tego co widzę, nie ma tu chamstwa, niemiłej krytyki, a wręcz panuje dobra atmosfera i nikt nikomu tutaj nie chce zrobić krzywdy, a raczej pomóc. No to skoro jest tu grupka fajnych ludzi, sporo z ,,branży", to pomyślałem, że może moglibyśmy założyć mocno moderowany wątek (bez offtopów, czy zbędnych komentarzy, o odgórnie ustalonej formie wpisu), w którym moglibyśmy zaprezentować swoje precle. Kiedy będziemy mieli adresy swoich precli, moglibyśmy dodawać w naszym gronie nawzajem wartościowe unikalne(chociaż ,,mocno" unikalne) artykuły.
Myślę, że może być to dobra idea, a nasze precle będą zyskiwały na wartości.
Każdy z nas mógłby zrobić sobie pliczek *.XLS w którym mielibyśmy info o każdym preclu, zasady dodawania, minimalna ilość znaków w artykule, maksymalna ilość linków itp.
Jeśli ktoś chciałby zaprezentować w jednym wpisie więcej niż jeden precel, to też mogłoby być dopuszczalne.
---------------------
Proponuję taką formę wpisu:
1) Nazwa precla
2) Adres precla
3) Opis precla - jego tematyka i charakter zawartości, skrypt na jakim jest postawiony precel, czy jest seo friendly.
4) Regulamin w skrócie: minimalna ilość znaków, maksymalna ilość linków, czy akceptowane są artykuły tylko unikalne, czy nie unikalne również.
---------------------
Czekam na wasz odzew, a bardzo na odzew administratorów.
Czekam również na powrót upałów co by piwko lepiej smakowało.
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
W sumie ciekawy pomysł, jestem za 
Bukmacherzy boją się rzeczowych informacji. Unikalne i dobre wiadomości, insider info to inne niż zwykle Typy Bukmacherskie, które nie mogą przejść Twoim oszczędnościom obojętnie.
- Head
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-