Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Jakoś nic specjalnego nie robię. Trochę tekstów, trochę podlinkowywania, zwykle dodaję do stron z największym PR najpierw, ale czasem też zmieniam na jakąś inną opcję.
37 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Może masz rację, jednak ja uważam że link z subdomeny np http://samochody-terenowe.jakasdomena.pl z anchorem na przykład "terenówki i SUVy" do mojego serwisu opisującego samochody terenowe ma większą siłę niż link z tym samym anchorem ale z domeny blebleble.jakasdomena.pl
-

Sebastian Jarosz - Posty: 55
Domena nie ma AŻ takiego znaczenia - szczególnie w przypadku strony zapleczowej choć faktycznie warto żeby było to coś tematycznego. Jednak IMO link z domeny bleble.jakasdomena.pl z tekstu (takiego minimum 1500 znaków) o samochodach terenowych, podlinkowanego np z SWL-a z anchorem takim samym jak link wychodzący (lub bardzo podobnym - wg Twojego przykładu "terenówki i SUVy") ma przewagę, nad linkiem ze strony terenówki-i-suvy.domena.pl ale bez podlinkowania z odpowiednią frazą.
-

swirus71 - Posty: 292
Karol Ż napisał(a):Jak to robisz? Piszesz wiele unikalnych tekstów? Zaznaczasz aby najpierw dodawało do stron o wysokim PR? Dużo podlinkowywujesz?
Jakoś nic specjalnego nie robię. Trochę tekstów, trochę podlinkowywania, zwykle dodaję do stron z największym PR najpierw, ale czasem też zmieniam na jakąś inną opcję.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
http://forum.pionier-sem.pl
to adres forum - aktywacja zarejestrowanego użytkownika ręczna... więc chętnych proszę o rejestrację i kontakt na priv z podaniem nicka w celu aktywacji profilu
forum jest czyściutkie - co z tego wyjdzie czas pokaże
to adres forum - aktywacja zarejestrowanego użytkownika ręczna... więc chętnych proszę o rejestrację i kontakt na priv z podaniem nicka w celu aktywacji profilu
forum jest czyściutkie - co z tego wyjdzie czas pokaże
-

Proponuję umówić się na forum na określony czas.
Umówmy się może wstępnie na poniedziałek godzina 20-20:30 na forum.
Do tego czasu skończę przeprowadzkę podstawowych narzędzi na VPS-a i będę się mógł zająć organizacją precelków.
Tych co "wchodzą" w temat - proszę o zastanowienie ile domen mogą przeznaczyć pod projekt (myślę że minimum na 1 uczestnika to 5 lub jeszcze lepiej 10 domen - mieszanych do 5 regionalnych gdzieś ze 2 pl i ze 3 funkcjonalne) - na domenach stawiam wordpresy. do tego można stworzyć subdomeny na strony tematyczne (lub jakieś easydiry itd pod SWL do linkowania precelków).
Proszę o przesłanie przez pocztę forumową danych do logowania do precli (logi/hasło/ adres e-mail) w celu przygotowania paczki instalacyjnej. To tak na początek
Proszę też o przygotowanie synonimizowanych tekstów pod katalogi i precle w celu wstępnego podlinkowania postawionych precli - tym się już zajmę.
Jeśli ktoś ma wolne moce przerobowe na jakimś publikerze to też będzie miło
Ja ze swej strony mogę udostępnić 15 precelków - mieszanka: domeny pl/funkcjonalne/regionalne/subdomeny
Postaram się też przygotować do poniedziałku coś w rodzaju regulaminu - do przedyskutowania - tak żeby nam się łatwiej współpracowało.
Umówmy się może wstępnie na poniedziałek godzina 20-20:30 na forum.
Do tego czasu skończę przeprowadzkę podstawowych narzędzi na VPS-a i będę się mógł zająć organizacją precelków.
Tych co "wchodzą" w temat - proszę o zastanowienie ile domen mogą przeznaczyć pod projekt (myślę że minimum na 1 uczestnika to 5 lub jeszcze lepiej 10 domen - mieszanych do 5 regionalnych gdzieś ze 2 pl i ze 3 funkcjonalne) - na domenach stawiam wordpresy. do tego można stworzyć subdomeny na strony tematyczne (lub jakieś easydiry itd pod SWL do linkowania precelków).
Proszę o przesłanie przez pocztę forumową danych do logowania do precli (logi/hasło/ adres e-mail) w celu przygotowania paczki instalacyjnej. To tak na początek
Proszę też o przygotowanie synonimizowanych tekstów pod katalogi i precle w celu wstępnego podlinkowania postawionych precli - tym się już zajmę.
Jeśli ktoś ma wolne moce przerobowe na jakimś publikerze to też będzie miło
Ja ze swej strony mogę udostępnić 15 precelków - mieszanka: domeny pl/funkcjonalne/regionalne/subdomeny
Postaram się też przygotować do poniedziałku coś w rodzaju regulaminu - do przedyskutowania - tak żeby nam się łatwiej współpracowało.
-

-

37 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
-