Witam,
mam pytanie odnośnie linków z zaplecza do strony głównej(pozycjonowanej).
1. Czy te linki dać od razu czy lepiej po pewnym czasie jak się zdobędzie trochę precli i katalogów dla tego zaplecza?
2. Ile linków z zaplecza najlepiej dawać do strony głównej? Słyszałem, że najlepiej daje się około 3 ale 3 na stronę czy na artykuł?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Choćby tu: Podstawy pozycjonowania
A jeśli chcesz skutecznie wypozycjonować swoją stronę to zapraszam na priv. mogę przygotować jakąś ciekawą ofertę
A jeśli chcesz skutecznie wypozycjonować swoją stronę to zapraszam na priv. mogę przygotować jakąś ciekawą ofertę

-

swirus71 - Posty: 292
1. Niech Google dobrze za indeksuje stronę zapleczową po czym możesz już linkować do strony docelowej.
2. Każdą podstronę traktuj jako osobną stronę bo tak właśnie Google traktuje każdą podstronę więc jeżeli chcesz pozycjonować stronę główną to linkuj do strony głównej. Z jednej strony lub podstrony linkuj jednym linkiem do strony docelowej. Wrzucając 3 linki do tej samej strony Google i tak zobaczy ten pierwszy link. Tak jest o ile dobrze zrozumiałem Twoje pytanie
2. Każdą podstronę traktuj jako osobną stronę bo tak właśnie Google traktuje każdą podstronę więc jeżeli chcesz pozycjonować stronę główną to linkuj do strony głównej. Z jednej strony lub podstrony linkuj jednym linkiem do strony docelowej. Wrzucając 3 linki do tej samej strony Google i tak zobaczy ten pierwszy link. Tak jest o ile dobrze zrozumiałem Twoje pytanie
-

Robert Kociubinski - Posty: 33
- Miejscowość: Wrocław
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-