Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gdy do mojego zaplecza chce podpiąć Google analyticsa to zrobić to na jednym koncie czy lepiej na kilku aby Google się nie dopatrzyło że to zaplecze jednej osoby jest? Bo na forum PiO ktoś mi wytłumaczył że może być wszystko na jednym koncie i różnicy żadnej nie będzie (?) http://www.forum.optymalizacja.com/inde ... pic=113659
-

Karol Ż - Posty: 82
Żadna różnica. Ja mam do do zaplecza drugie konto GA na tym samym mailu, także przełączam sobie je bez przelogowywania. Osobne konto dla zaplecza mam dla swojej wygody.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Nie ma co mnożyć bytów w nieskończoność. Ja używam jednego konta do kilku stron po prostu dodaję nową domenę i sprawa załatwiona wszystko w jednym miejscu bez logowania powtórnego. Najprostsze rozwiązania są najlepsze.
- jerrystef
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Ciekawy artykuł. Podziękował:)!
Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 691
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Rzeczywiście artykuł ciekawy ale brakuje mi konkretnych przykładów, że istotnie tak jest. Czy kolega Krystian Piątek może nam przedstawić konkrety, a może by przeprowadzić test czy istotnie tak jest. To z mojej strony prośba i jednocześnie wyzwanie
taki doping.
- jerrystef
Myślę, że trochę ironiczny ten doping. Krystian wrzucił ciekawy link do artykułu. Zapewne nie jest to jego artykuł, więc dlaczego ma go dla Ciebie rozwijać ? Jeżeli masz jakieś nurtujące pytania i chcesz poznać na nie odpowiedzi - zrób to - a potem się pochwal.
Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 691
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Sorry ja tego nie traktuje jak doping
Raczej zrzucenie czegoś na barki 2 osoby. Dałem materiał do przemyśleń... swoje testy robiłem a i owszem
wnioski są takie, że wrzuciłem link do artykułu... 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
jak już coś pisać to dogłębnie. Jeśli ktoś podejmuje się tematu to warto aby był naprawdę ekspertem. jeśli autor naprawdę przeprowadził takie testy niech pokaże, bo nie sztuka powiedzieć A... ale i B i C.
Akumulator to niezbędny element każdego samochodu. Przypominamy sobie o nim kiedy zaczyna go brakować. Istnieje możliwość naprawy baterii w samochodach. Naprawa akumulatorów jest możliwa pod pewnymi warunkami. Regeneracja akumulatorów jest możliwa jeśli bateria nie została zasiarczona całkowicie.
- jerrystef
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość