Jak w tytule szukam wtyczki , która umożliwi na moim blogu wyświetlanie filmów w hd, które dodałem na youtube . Druga wtyczka jakiej potrzebuje to taka gdzie przy video, po kliknięciu rozszerzy ekran odtwarzany na całą stronę . Chodzi w obu przypadkach aby lepiej były widoczne filmy ( tj. ich szczegóły ) .
Chodzi mi o mój film instruktażowy i tego typu inne filmy http://tomaszdamian.pl/jak-wstawic-zdjecie-do-wpisu-w-blogu-film-instruktazowy . Pozdrawiam
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Sprawa się wyjaśniła. Tomek używał wtyczkę do Wordpressa, która częściowo obcinała kod pobrany z YouTube (ten do osadzenia filmu na stronie www). I dlatego nie miał niektórych opcji w odtwarzaczu (m.in. pełnego ekranu). Wkleił zatem kod w całości (nie przez wtyczkę WP) i jest OK.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Sprawa się wyjaśniła a na dodatek sprostuję, że filmy które dodajemy do youtube są na początku przetwarzane przez ten serwis i dlatego nie widać dobrej jakości przez pierwsze chwile (aż do przetworzenia). Tu umieściłem film jak dodawać video na bloga wordpress, krok po kroku i zapraszam do zapoznania się z instruktażem. Pozdrawiam 

-

Tomasz Damian - Posty: 157
- Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-