co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
jak utworzyć bloga, jak pisać, o czym pisać, jak wybrać grupę docelową?

Raport: Jak Zarabiać Na Blogowaniu?

Postprzez MateuszKowalski 9 Sty 2010, o 03:06

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Aż się zdziwiłem, gdy zobaczyłem, że jedną z możliwych opcji językowych tego raportu jest język polski. Pewnie większość z forumowiczów nie czyta po angielsku, ale za to z chęcią przeczyta ten specjalny raport w języku polskim.

Autorem jest Yaro Starak. Jego blog subskrybuje 85 000+ subskrybentów i jest to 6-cyfrowy biznes.

Raport: https://blogmastermind.s3.amazonaws.com ... polish.pdf

Raport jest dla początkujących bloggerów i tych, którzy jeszcze nie zarabiają. Myślę, że wielu osobom może otworzyć oczy na pewne sprawy, bo są w nim ujęte pewne drobne, a niezwykle ważne rzeczy, o których mało się mówi w Polsce.

Zapraszam do lektury. ;)

MateuszKowalski

O dzięki Mateuszu.

Ty zawsze dasz coś wartościowego.

a masz może jakies godne polecenia strony angielskojęzyczne? Jak szukałem to niestety nic ciekawego nie znalazłem. :(

ate emotikony są fajne: :banhim: :adminpatrzy: :shit: :shit: :wisze: :sorry: :nazolwiu: :spam: :rules:

Szkoda, że nie ma takich na innych forach.

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

Re: Raport: Jak Zarabiać Na Blogowaniu?

Postprzez MateuszKowalski 2 Lut 2010, o 01:01

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Zależy, co Cię interesuje. Czego konkretnie szukasz? Jeżeli chodzi o blogowanie, to zajrzyj na bloga autora tego raportu: http://www.entrepreneurs-journey.com/

W ciągu miesiąca przybyło mu ponad 2700 subskrybentów. Ja akurat nie czytam jego bloga, bo nie zajmuję się takim typowym blogowaniem, ale jak ktoś chce się tym zająć, to z pewnością znajdzie u niego sporo wartościowej wiedzy.

MateuszKowalski

Wróć do blog / blogowanie