co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
jak utworzyć bloga, jak pisać, o czym pisać, jak wybrać grupę docelową?

pytanie o wtyczkę podPress

Postprzez bercik 9 Gru 2009, o 19:21

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie,

pytanie jest następujące: jak można wstawic odtwarzacz audio z wtyczki podPress do paska bocznego? Jest opcja umieszczenia go w "zwykłym" wpisie i z tym nie mam kłopotu ale pasek jest dla mnie tajemnicą...

Na liście widżetów mam XSPF Player, można go wrzucić do sidebaru ale... no właśnie co dalej? Nie ma żadnej opcji w tym widżecie :( Jak skojarzyć odtwarzacz z konkretnym nagraniem.

Może ktoś z was testował podPressa albo ma jakis pomysł?

To tyle pytań od niezaawansowanego a może nawet upośledzonego technologicznie bercika :)

Pozdrawiam
Robert Ważyński
www.tajnikiprezentacji.pl Jak tworzyć i wygłaszać wciągające przemówienia
www.prezentacjaplus.pl TYLKO PRAKTYKA!
bercik

Berciku,
Trochę późno odgrzebałem ten wątek i z pewnością dawno rozwiązałeś swój problem. Jednak może innym przyda się link do wpisu o problemach z podPress (po angielsku). Gość opisuje tam chyba bardzo podobny problem do Twojego (czyli wyświetlanie w sidebarze).

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do blog / blogowanie