Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ostatnio zaczęło mi się robić coś dziwnego nie wiem czy to Virus czy coś innego problem polega na tym że kiedy robię coś w podglądzie np. daje spacje daje zapisz to po tym patrze a tu nic się nie zmieniło dawałem w HTML i czasem pomaga czasem nie .Muszę dawać np. cztery takie odstępy żeby odeszło na jedną spację wcześniej chodziło mi wszystko ok i nie wiem co mam z tym zrobić trochę to irytujące nie mam pojęcia jak to zrobić .W podglądzie często wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości kompletna zgadywanka gdzie się co pokarze .
- Drako23
Szczerze mówiąc, to nie do końca kumam, jaki efekt chciałeś uzyskać. Jeśli możesz, opisz bliżej (być może rozwiązałeś ten problem i podzielisz się wskazówką, jak to zrobiłeś).
Efekt spacji uzyskujemy przez - jak napisałeś. Nie powinno się jednak stosować wielokrotnie twardej spacji, typu:
Formatuj tekst przez style (css).
Swoją drogą, czasami edytory w CMS'ach dostają lekkiego świra i dziwnie działają. Zawsze możesz spróbować jakiegoś innego edytora lub nakładki na istniejący (np. przez wtyczkę do WP).
Efekt spacji uzyskujemy przez - jak napisałeś. Nie powinno się jednak stosować wielokrotnie twardej spacji, typu:
Formatuj tekst przez style (css).
Swoją drogą, czasami edytory w CMS'ach dostają lekkiego świra i dziwnie działają. Zawsze możesz spróbować jakiegoś innego edytora lub nakładki na istniejący (np. przez wtyczkę do WP).
Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs o pozycjonowaniu. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na bloga o e-biznesie.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość