Rok założenia: 2008Kontakt
jak utworzyć bloga, jak pisać, o czym pisać, jak wybrać grupę docelową?
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Problem z Podglądem

Postprzez Drako23
napisane: 13 Gru 2011, o 21:18

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ostatnio zaczęło mi się robić coś dziwnego nie wiem czy to Virus czy coś innego problem polega na tym że kiedy robię coś w podglądzie np. daje spacje daje zapisz to po tym patrze a tu nic się nie zmieniło dawałem w HTML   i czasem pomaga czasem nie .Muszę dawać np. cztery takie   odstępy żeby odeszło na jedną spację wcześniej chodziło mi wszystko ok i nie wiem co mam z tym zrobić trochę to irytujące nie mam pojęcia jak to zrobić .W podglądzie często wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości kompletna zgadywanka gdzie się co pokarze .

Drako23

Co z tą spacją?

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka
napisane: 21 Mar 2012, o 16:17

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Szczerze mówiąc, to nie do końca kumam, jaki efekt chciałeś uzyskać. Jeśli możesz, opisz bliżej (być może rozwiązałeś ten problem i podzielisz się wskazówką, jak to zrobiłeś).
Efekt spacji uzyskujemy przez   - jak napisałeś. Nie powinno się jednak stosować wielokrotnie twardej spacji, typu:    
Formatuj tekst przez style (css).
Swoją drogą, czasami edytory w CMS'ach dostają lekkiego świra i dziwnie działają. Zawsze możesz spróbować jakiegoś innego edytora lub nakładki na istniejący (np. przez wtyczkę do WP).

Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs o pozycjonowaniu. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na bloga o e-biznesie.
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do blog / blogowanie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość