Piaskowski napisał(a):...to wierz przecież co te słowo oznacza?
A nie czasem wiesz ? Nie czepiam się, po prostu zawsze mnie rażą "ostre" błędy i mówię to w dobrej wierze
Piaskowski napisał(a):...to wierz przecież co te słowo oznacza?

Nie czepiaj się chłopaka! Zajęty trochę jest...bartekmedon napisał(a):Nie czepiam się,
Piaskowski napisał(a):Nie ma sensu tłumaczyć się dysekcją
http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=6417 napisał(a):dysekcja rozcięcie ciała ludzkiego lub zwierzęcego w celu poznania jego budowy lub stwierdzenia przyczyny śmierci; sekcja
<łac. dissectio>
nie macie czasami wrażenia ,że wszystko trzema ludziom jak małym dzieciom tłumaczyć ?!
ale co już każdy błąd musicie wytykać?
bardziej
dogadamy.
chciałem się czegoś więcej dowiedzieć...a moje wypowiedzi nie były skierowane tylko dla mnie samego. Jeżeli więc napisałeś Takiego Wielkiego posta na początku Mateuszu, dlaczego więc nie mogłeś obszernie odpowiedź na moją prośbę?Piaskowski napisał(a):Matuszu! Wyczuwam w Tobie niechęć do mojej osoby. Nie wiem dlaczego?...mam Te przeczucie już od dawna.
Piaskowski napisał(a):blog jest wręcz znakomitym sposobem aby zacząć e-biznes
Piaskowski napisał(a):Pisząć bloga...systematycznie zdobywasz wiedze na określony temat.
Piaskowski napisał(a):Wydając e-booka w USA zarobimy krocie
Piaskowski napisał(a):Człowiek zazwyczaj uczy się słuchając a nie mówiąc.
Piaskowski napisał(a):Jeśli jednak nie będziesz dopuszczał do siebie krytyki....nie dowiesz się więcej...aniżeli To co już wiesz!!
ŁukaszUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość