Ciekawe jestem ilu subskrybentów posiadacie?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Lepiej budować na własną rękę, przynajmniej wiesz kto się w niej znajduje i gdzie ich pozyskałeś (w jakiej niszy). Utrzymujesz z nimi kontakt i znają Ciebie nie np. Twojego partnera biznesowego.
w takim razie, opłaca się. Tylko trudno będzie znaleźć kogoś takiego, poza znajomymi. Aby ktoś się zgodził do współpracy potrzebujesz bardzo dobrego produktu.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wiele osób na tym forum posiada własny bazy adresowe.
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
- Michał Witkowski
Zadałem to pytanie ponieważ sam nie posiadam własnej bazy, a przydałoby się taką zbudować.
Zastanawia mnie właśnie czy lepiej jest budować ją na własną rękę, czy podjąć współpracę z kimś kto już własną listę posiada.
Zastanawia mnie właśnie czy lepiej jest budować ją na własną rękę, czy podjąć współpracę z kimś kto już własną listę posiada.
- Mateusz A.
Mateusz A. napisał(a):Zadałem to pytanie ponieważ sam nie posiadam własnej bazy, a przydałoby się taką zbudować.
Lepiej budować na własną rękę, przynajmniej wiesz kto się w niej znajduje i gdzie ich pozyskałeś (w jakiej niszy). Utrzymujesz z nimi kontakt i znają Ciebie nie np. Twojego partnera biznesowego.
- Michał Witkowski
Miałem raczej na myśli zachęcanie subskrybentów z listy partnera, do zapisu na moją listę. Właściciel listy otrzymałby produkt który mógłby przekazać za darmo swoim subskrybentom oraz otrzymał prowizję ze sprzedaży moich produktów. A ja przy okazji zbudowałbym własną bazę adresową.
- Mateusz A.
Mateusz A. napisał(a):Miałem raczej na myśli zachęcanie subskrybentów z listy partnera, do zapisu na moją listę. Właściciel listy otrzymałby produkt który mógłby przekazać za darmo swoim subskrybentom oraz otrzymał prowizję ze sprzedaży moich produktów. A ja przy okazji zbudowałbym własną bazę adresową.
w takim razie, opłaca się. Tylko trudno będzie znaleźć kogoś takiego, poza znajomymi. Aby ktoś się zgodził do współpracy potrzebujesz bardzo dobrego produktu.
- Michał Witkowski
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość