Przez 3 lata udzielania się w biznesie, zebrałem około 200 adresów (głównie moi klienci i znajomi) do których chciałbym wysłać masową wiadomość.
Jaki program polecacie? Coś darmowego lub w stosunkowo niskiej cenie.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Chodzi o program pocztowy do wysłania pojedynczej wiadomości, czy chcesz jakiś autoresponder?
Masz pytanie odnośnie uwodzenia kobiet?
Napisz do mnie korzystając ze specjalnego formularza na mojej stronie.
Napisz do mnie korzystając ze specjalnego formularza na mojej stronie.
-

Kamil Krzysztof Łapiński - Posty: 66
- Miejscowość: Białystok
cześć, Ja korzystałam z systemu SARE przy bazach na kilkaset tysięcy e-maili i byłam zadowolona. Inne popularne programy to Freshmail czy Getresponse. Jeśli chcesz coś taniego ( a nawet za darmo) to możesz spróbować INIS , ale musisz liczyć się z przesyłaniem maili reklamowych do Twoich subskrybentów (więc nie jest to takie fajne, ale jak ktoś chce mieć coś za darmo to tak często jest). Poza tym jest mnóstwo małych innych narzędzi gównie angielskojęzycznych, ale nie wiem czy Cię to urządza...
-

ewachojecka - Posty: 8
- Miejscowość: Warszawa
Strony WWW Wrocław - profesjonalne strony internetowe z wykorzystaniem wielu funkcjonalnych technologii..
-

elementh - Posty: 106
Hej,
W kwestii pername.pl mam wiele do powiedzenia, więc może moja opinia pomoże Ci podjąć decyzję. Otóż przez mniej więcej pół roku korzystałem z ich skryptu do e-mail marketingu. Współpraca układała się świetnie i nie mam im nic do zarzucenia. Jednak...
Jednak po tych kilku miesiącach zrezygnowałem i przeniosłem się na implebota(!).
Dlaczego nie pername.pl?
Okazało się, że nie wykorzystuję w pełni wszystkich funkcji tego systemu. Jest naprawdę świetny, ale do zarządzania dwiema listami mailingowymi i to praktycznie tylko przez autoresponder (mailingi wysyłałem baaardzo rzadko) nie opłacało mi się płacić comiesięcznego abonamentu...
Dlaczego implebot?
Niby przy 3-4 listach cena implebota niewiele różni się od rocznego abonamentu na pername, a przecież implebot ma wiele ograniczeń, które chwilami mocno utrudniają cały marketing. Dlaczego więc wybrałem implebota? Przede wszystkim ma funkcję co-reg, której przez długi czas nie doceniałem, a teraz ją pokochałem(!). Co prawda jeszcze nie wiem, na ile co-reg przyniesie mi nowych klientów, ale subskrybentów mam masę... Praktycznie moja lista buduje się teraz 3 razy szybciej niż na pername. Dla osób początkujących sam fakt rosnącej listy może być kluczowy dla motywacji i wytrwałości w dalszych działaniach.
Dla kogo pername.pl?
Po tej półrocznej pracy z systemem pername jestem zdania, że to system bardziej do zarządzania dużymi listami firmowymi niż do budowania list marketingowych. Firmy, które chcą budować relację ze swoimi listami i prowadzić przy tym zaawansowany e-mail marketing będą zachwycone tym systemem, jednak również i im polecam mieć kilka list tematycznych wrzuconych na implebota, aby mieć stały dopływ darmowych czytelników do swojego biznesu...
W kwestii pername.pl mam wiele do powiedzenia, więc może moja opinia pomoże Ci podjąć decyzję. Otóż przez mniej więcej pół roku korzystałem z ich skryptu do e-mail marketingu. Współpraca układała się świetnie i nie mam im nic do zarzucenia. Jednak...
Jednak po tych kilku miesiącach zrezygnowałem i przeniosłem się na implebota(!).
Dlaczego nie pername.pl?
Okazało się, że nie wykorzystuję w pełni wszystkich funkcji tego systemu. Jest naprawdę świetny, ale do zarządzania dwiema listami mailingowymi i to praktycznie tylko przez autoresponder (mailingi wysyłałem baaardzo rzadko) nie opłacało mi się płacić comiesięcznego abonamentu...
Dlaczego implebot?
Niby przy 3-4 listach cena implebota niewiele różni się od rocznego abonamentu na pername, a przecież implebot ma wiele ograniczeń, które chwilami mocno utrudniają cały marketing. Dlaczego więc wybrałem implebota? Przede wszystkim ma funkcję co-reg, której przez długi czas nie doceniałem, a teraz ją pokochałem(!). Co prawda jeszcze nie wiem, na ile co-reg przyniesie mi nowych klientów, ale subskrybentów mam masę... Praktycznie moja lista buduje się teraz 3 razy szybciej niż na pername. Dla osób początkujących sam fakt rosnącej listy może być kluczowy dla motywacji i wytrwałości w dalszych działaniach.
Dla kogo pername.pl?
Po tej półrocznej pracy z systemem pername jestem zdania, że to system bardziej do zarządzania dużymi listami firmowymi niż do budowania list marketingowych. Firmy, które chcą budować relację ze swoimi listami i prowadzić przy tym zaawansowany e-mail marketing będą zachwycone tym systemem, jednak również i im polecam mieć kilka list tematycznych wrzuconych na implebota, aby mieć stały dopływ darmowych czytelników do swojego biznesu...
-

Robert Wiliński - Posty: 47
- Miejscowość: Włocławek
A w implebocie jest dostępny import listy adresowej. Piotr Majewski nie obawia się czasem spamu? Pytam bo nie mam tam abonamentu, swego czasu korzystałem z freebota i mam tam jeszcze jedną, czy dwie listy których nie zdążyłem przenieść.
-

Jakub Lewek - Posty: 30
- Miejscowość: Gorlice
W implebocie można zaimportować kontakty, ale każda osoba, którą importujesz dostaje prośbę o potwierdzenie dopisania do listy. Taki import to prawie jakby go nie było (korzysta ktoś w ogóle z tego?), więc Majewski nie ma się co spamu obawiać 
www.EmailBiznes.pl <-- BLOG - E-mail Marketing z pasją!
-

Robert Wiliński - Posty: 47
- Miejscowość: Włocławek
Na allegro jest kilka wersji programu... Na każdego zawsze coś ciekawego się znajdzie..
Profesjonalne pozycjonowanie stron - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość