Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Niebawem z moim kumplem i partnerem biznesowym, Piotrem Kaszą (autor BottomAdPro), wprowadzamy na rynek coś a'la PopUp Domination (czyli taki layer jak na ebiznesy.pl, krzywy.pl czy nawet na tym Forum). Będzie to jednak coś o wiele bardziej uniwersalnego, z praktycznie nieograniczonymi opcjami konfiguracji (jak Wam przyjdzie coś nowego do głowy, to dopiszemy kod). A cena będzie niezwykle przystępna (czyt. dopasowana do polskich warunków).
Być może jeszcze w tym roku ruszymy ze sprzedażą (najdalej w styczniu 2011).
Dodam, że planuję pewną akcję, powiedzmy, "partnersko-marketingową", w której będę rozdawał ten produkt za darmo moim Partnerom, ale.... o tym też będzie słychać niebawem
Kończymy powoli produkt. Już mieliśmy prawie koniec, ale wprowadziliśmy sporo zmian (m.in. przebudowaliśmy nawigację) i się przedłużyła robota. Ale jest 8 stycznia, a już niewiele zostało. Planowaliśmy na 15 stycznia start sprzedaży, ale nieco się przesunie. Może jednak uda się w styczniu. Proszę o cierpliwość
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
A choćby strona niniejszego forum czy strona domowa krzywy.pl. Jak dla mnie te okienka są nieco irytujące, ale pożądaną akcję wywołują - na przykład ja się zapisałem na newsletter.
Stąd m.in. mój pobyt na tym forum.
Co do wykonania tych okienek - niestety nie wypowiem się.
Stąd m.in. mój pobyt na tym forum.Co do wykonania tych okienek - niestety nie wypowiem się.
-

Grzegorz 'gregorbu' Bujanowski - Posty: 59
- Miejscowość: Warszawa
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Moim zdaniem najlepsze top layery są na stronach ebiznesy.pl
Glassbox w kształcie kwadratu nie podoba mi się.
Starter FM Group - Kup starter i rozpocznij biznes z FM Group!
- Konsultant FM Group
Jasne, ale Glassbox jest darmowy. Ja też wolę popup domination - mają więcej opcji.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Paweł Landzberg napisał(a):Ja też wolę popup domination - mają więcej opcji.
Niebawem z moim kumplem i partnerem biznesowym, Piotrem Kaszą (autor BottomAdPro), wprowadzamy na rynek coś a'la PopUp Domination (czyli taki layer jak na ebiznesy.pl, krzywy.pl czy nawet na tym Forum). Będzie to jednak coś o wiele bardziej uniwersalnego, z praktycznie nieograniczonymi opcjami konfiguracji (jak Wam przyjdzie coś nowego do głowy, to dopiszemy kod). A cena będzie niezwykle przystępna (czyt. dopasowana do polskich warunków).
Być może jeszcze w tym roku ruszymy ze sprzedażą (najdalej w styczniu 2011).
Dodam, że planuję pewną akcję, powiedzmy, "partnersko-marketingową", w której będę rozdawał ten produkt za darmo moim Partnerom, ale.... o tym też będzie słychać niebawem
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Witam.
Mam pytanko o pop up. Z informacji powyższej wynika, że sprzedaż miała ruszyć w styczniu. Czy już coś wiadomo w tym temacie?
pozdrawiam
Mam pytanko o pop up. Z informacji powyższej wynika, że sprzedaż miała ruszyć w styczniu. Czy już coś wiadomo w tym temacie?
pozdrawiam
-

Marcin Denisiuk - Posty: 4
Marcin Denisiuk napisał(a):Z informacji powyższej wynika, że sprzedaż miała ruszyć w styczniu.
Kończymy powoli produkt. Już mieliśmy prawie koniec, ale wprowadziliśmy sporo zmian (m.in. przebudowaliśmy nawigację) i się przedłużyła robota. Ale jest 8 stycznia, a już niewiele zostało. Planowaliśmy na 15 stycznia start sprzedaży, ale nieco się przesunie. Może jednak uda się w styczniu. Proszę o cierpliwość
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
- Michał Otroszczenko
- Miejscowość: Warszawa
W takim razie ja pokażę za friko
jak zbudować popupa do swojego wordpressa.
Zapraszam do obejrzenia video na moim blogu, które zademonstruje dokładnie, krok po kroku jak to zrobić: http://tomaszdamian.pl/popup-wyskakujac ... e-adresowa . Pozdrawiam serdecznie
.
jak zbudować popupa do swojego wordpressa. Zapraszam do obejrzenia video na moim blogu, które zademonstruje dokładnie, krok po kroku jak to zrobić: http://tomaszdamian.pl/popup-wyskakujac ... e-adresowa . Pozdrawiam serdecznie
.-

Tomasz Damian - Posty: 162
- Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość