Rok założenia: 2008Kontakt
budowanie bazy adresów e-mail, zarządzanie bazą, zarabianie na bazie mailowej
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam, moim zdaniem jednym z najważniejszych narzędzi ebiznesu jest strona przechwytująca. Piotr Stankiewicz wraz ze swoim grafikiem coś wyjątkowego - http://BlogoweImperium.pl . Rzadko można spotkać takie graficzne cudo na rynku stron przechwytujących.

Bardzo mi się podoba ale chcemy z Piotrem spróbować czy to jest skuteczne i czy nie jest za bardzo skomplikowana graficznie. Jeżeli znacie takie strony zapraszam do demonstracji, chętnie porównamy z innymi ciekawymi a każdy chętnie zobaczy innowacje. Pozdrawiam serdecznie . Tomasz Damian :cupgold:

Awatar użytkownika
Tomasz Damian

Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

re

Postprzez Jan Paweł
napisane: 30 Sie 2010, o 19:51

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Super, niezla stronka, widać ślad speca od grafiki:)

Porównując jakość z moim pierwszym dzieckiem http://idzdoprzodu.pl widać różnicę!

Ale czy to ta oprawa jest tak ważna pewnie tak, bo to pierwsze wrażenie, ale najwazniejsze będzie i jest to co otrzyma nasz sybskybent!!!

Pozdrawiam serdecznie i gratuluję świetnej stronki!!!

http://janpaweltomaszewski.pl

Awatar użytkownika
Jan Paweł

Faktycznie, że graficznie może i jest dopracowana. Jednak mnie odrzuciły błędy ortograficzne.

Szczególnie wszędzie i notorycznie powtarzane kożyści mówią mi, że choć zapał i chęci autora duże, to treści nie są dla mnie (bo i tak bym się wypisał ze względu na formę).

Koniecznie poprawcie wszystkie błędy ortograficzne i stylistyczne.

Gratuluję ustawienia sobie poprzeczki na wysokim poziomie.

PS Dla zwiększenia przejrzystości (czytelności) tekstu proponuję ustawić większą interlinię w stylach CSS (line-height:150% lub więcej).

Awatar użytkownika
Tomasz Fabiszak

Miejscowość: Poznań

Strona przechwytująca

Postprzez Tomasz Damian
napisane: 3 Wrz 2010, o 12:43

Tomku, w pewnym sensie masz oczywiście rację. Mam jednak wrażenie, że skoro zapisujesz się ze względu na treść to na jej sens a nie na błędy ortograficzne. Mnie oczywiście błędy rażą ale i tak bym się zapisał bo liczy się dla mnie wiedza ale to moje zdanie. Pozdrawiam :thankyou:

Awatar użytkownika
Tomasz Damian

Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

treść

Postprzez Tomasz Fabiszak
napisane: 4 Wrz 2010, o 17:42

Masz rację, że jeżeli zapisuję się po unikalną treść to jestem gotowy przeboleć pewne niedociągnięcia (błędy ortograficzne i stylistyczne). Jeśli jednak kurs mailowy zawiera tematykę podobną do innych (a ten akurat zawiera, choć podaną w indywidualny sposób), to wybieram spośród kilku taki przekaz, który mi pasuje.

Oferta jest fajnie napisana (przeczytałem ją wtedy całą, dlatego zauważyłem kilka błędów), lecz dla mnie sprawia wrażenie niestarannej. Dlatego zwróciłem na to uwagę - by poprawić i będzie OK :)

Awatar użytkownika
Tomasz Fabiszak

Blogowe Imperium

Postprzez Piotr Stankiewicz
napisane: 22 Wrz 2010, o 04:02

Tomasz Fabiszak napisał(a):Oferta jest fajnie napisana (przeczytałem ją wtedy całą, dlatego zauważyłem kilka błędów), lecz dla mnie sprawia wrażenie niestarannej. Dlatego zwróciłem na to uwagę - by poprawić i będzie OK :)

Oczywiście masz racje Tomek, to nie ma co ukrywać i dziękuje Ci za szczerą odpowiedź, bardzo se to cenie. Ale to był taki tester, tekst robiony na szybkiego żeby mój grafik Rafał Konarski, mógł to już jakoś sobie poukładać.
Teraz stronka jest dopracowana i skończona - BlogoweImperium.pl - czekam na opinie :).

:thankyou:
PiotrStankiewicz.pl

Awatar użytkownika
Piotr Stankiewicz

Miejscowość: Tasmania

blogowe

Postprzez 24marketing
napisane: 3 Sty 2011, o 17:46

Jeśli mogę odgrzać temat, to: jak dla mnie za dużo tekstu przed formularzem a w dodatku za małą czcionką. Blok tekstu zwala z nóg - ja zrobiłem taki bardziej czytelny jak mogę zaprezentować http://www.akapity.com.pl. Fakt squeeze jest ładny, podaj jaka jest jego skuteczność jeśli umiesz to jakoś przedstawić

Krzysztof

Awatar użytkownika
24marketing

Miejscowość: Kluczbork

re:

Postprzez D14bl0
napisane: 3 Sty 2011, o 19:34

Nie wiem jak Was.. ale mnie bardzo irytuje jezeli tłem strony jest jakies zdjecie. Nie moge sie wtedy skupic na tekscie i opuszczam strone...

Awatar użytkownika
D14bl0

Miejscowość: Wroclaw

re

Postprzez JedrzejKar
napisane: 17 Lut 2011, o 19:55

Zgadzam się z poprzednikiem, mam takie samo odczucie. Stronka napewno jest efektowna, pytanie tylko czy efektywna? ;)

Jak narazie wybija się z tłumu innych więc będzie pewnie dobrze (wzgledne pojęcie...) konwertować. Nie jestem żadnym specem ale moim zdaniem pomogło by jej znacznie lekkie "oczyszczenie" z tej autopromocji... (proszę autora o nie odbieranie tego jako personalnego ataku, chce być konstruktywnie krytyczny...)

Fajnie się lansować i wiadomo, każdy z nas chce po trosze być uznawanym autorytetem itp (napewno to jest miłe...) ale squeeze page ma służyć do konwertowania, to jest jej jedyne zadanie. Więc dodając odrobinę "tajemniczości", trochę mocniejszą obietnicę oraz zdejmując "lans", moim zdaniem mogła by konwertować lepiej.

Tak czy owak strona wybija się z tłumu i o to chyba właśnie chodzi nie?

Gratuluje stronki i życzę dobrych konwersji!

J.K

"It takes a big idea to attract the attention of consumers and get them to buy your product. Unless your advertising contains a big idea, it will pass like a ship in the night. I doubt if more than one campaign in a hundred contains a big idea."

David Ogilvy
JedrzejKar

Wróć do Baza adresowa