Witajcie!
Wpisuję ten post w promocję bo temu ma służyć moje działanie, choć moje pytanie zahacza o etykietę postępowania na forach internetowych - planuję przeprowadzić stacjonarne szkolenie z prezentacji publicznych. Przygotowałem stronę z pytaniem czego chcesz się dowiedzieć na takim szkoleniu? + autoresponder do zapisu na listę. Internauta wpisuje swoje pytanie i daje mi swój adres.
Wygląda to tak:
http://www.bercik.implesite.pl
Jak myślicie, czy wypada na forach np. Goldenline, Profeo i podobnych wpisać info, że robię szkolenie i zbieram opinie czego ludzie chcą?
Czy będę "nachalnym" gościem i zrobię sobie więcej złego niż dobrego? (na Goldenline już się udzielałem aktywniej kilka miesięcy temu ale od ponad pół roku nic nie robiłem...)
Dzięki za Wasze opinie.
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Pozdrawiam
Robert Ważyński
www.tajnikiprezentacji.pl Jak tworzyć i wygłaszać wciągające przemówienia
www.prezentacjaplus.pl TYLKO PRAKTYKA!
Robert Ważyński
www.tajnikiprezentacji.pl Jak tworzyć i wygłaszać wciągające przemówienia
www.prezentacjaplus.pl TYLKO PRAKTYKA!
- bercik
To czy to jest dobry pomysł zależy od tego jak to zrobisz i od regulaminu grupy.
Załóż własną grupę na GL o prezentacjach to będziesz mógł sobie wrzucić tam dowolną rzecz jaką chcesz.
Możesz też założyć jakiś wątek na forum, coś opowiedzieć jakąś ciekawostkę i przy okazji zaprosić do zrobienia ankiety w zamian za..... (tak jak w tym słynnym lepie na wiedzę masz napisane
)
Zresztą tak samo jak to zrobiłeś w tym momencie w tym miejscu
Załóż własną grupę na GL o prezentacjach to będziesz mógł sobie wrzucić tam dowolną rzecz jaką chcesz.
Możesz też założyć jakiś wątek na forum, coś opowiedzieć jakąś ciekawostkę i przy okazji zaprosić do zrobienia ankiety w zamian za..... (tak jak w tym słynnym lepie na wiedzę masz napisane
Zresztą tak samo jak to zrobiłeś w tym momencie w tym miejscu
Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
-

Elżbieta Kalinowska - Posty: 591
- Miejscowość: Warszawa
Ja nie widzę w tym niczego złego. Ważne jest to, żeby dobrać odpowiednia miejsce (ludzi) na umieszczenie takiej informacji. Musisz wiedzieć czego się po nich spodziewać, jakiej reakcji.
Najlepiej by było, gdybyś (tak jak w Twoim przypadku) nie był przed chwilą zarejestrowanym użytkownikiem - taka osoba według mnie ma mniejsze zaufanie. O wiele lepiej jest mieć już jakieś kontakty, znajomości, przeprowadzone rozmowy z innymi osobami na danym portalu.
Najlepiej by było, gdybyś (tak jak w Twoim przypadku) nie był przed chwilą zarejestrowanym użytkownikiem - taka osoba według mnie ma mniejsze zaufanie. O wiele lepiej jest mieć już jakieś kontakty, znajomości, przeprowadzone rozmowy z innymi osobami na danym portalu.
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość