co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
budowanie bazy adresów e-mail, zarządzanie bazą, zarabianie na bazie mailowej

Witajcie!

Wpisuję ten post w promocję bo temu ma służyć moje działanie, choć moje pytanie zahacza o etykietę postępowania na forach internetowych - planuję przeprowadzić stacjonarne szkolenie z prezentacji publicznych. Przygotowałem stronę z pytaniem czego chcesz się dowiedzieć na takim szkoleniu? + autoresponder do zapisu na listę. Internauta wpisuje swoje pytanie i daje mi swój adres.

Wygląda to tak:
http://www.bercik.implesite.pl

Jak myślicie, czy wypada na forach np. Goldenline, Profeo i podobnych wpisać info, że robię szkolenie i zbieram opinie czego ludzie chcą?
Czy będę "nachalnym" gościem i zrobię sobie więcej złego niż dobrego? (na Goldenline już się udzielałem aktywniej kilka miesięcy temu ale od ponad pół roku nic nie robiłem...)
Dzięki za Wasze opinie.

Pozdrawiam
Robert Ważyński
www.tajnikiprezentacji.pl Jak tworzyć i wygłaszać wciągające przemówienia
www.prezentacjaplus.pl TYLKO PRAKTYKA!
bercik

To czy to jest dobry pomysł zależy od tego jak to zrobisz i od regulaminu grupy.
Załóż własną grupę na GL o prezentacjach to będziesz mógł sobie wrzucić tam dowolną rzecz jaką chcesz.

Możesz też założyć jakiś wątek na forum, coś opowiedzieć jakąś ciekawostkę i przy okazji zaprosić do zrobienia ankiety w zamian za..... (tak jak w tym słynnym lepie na wiedzę masz napisane ;))
Zresztą tak samo jak to zrobiłeś w tym momencie w tym miejscu :lol:

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Why not?

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski 14 Kwi 2010, o 18:02

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja nie widzę w tym niczego złego. Ważne jest to, żeby dobrać odpowiednia miejsce (ludzi) na umieszczenie takiej informacji. Musisz wiedzieć czego się po nich spodziewać, jakiej reakcji.

Najlepiej by było, gdybyś (tak jak w Twoim przypadku) nie był przed chwilą zarejestrowanym użytkownikiem - taka osoba według mnie ma mniejsze zaufanie. O wiele lepiej jest mieć już jakieś kontakty, znajomości, przeprowadzone rozmowy z innymi osobami na danym portalu.

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Wróć do Baza adresowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość