Nie, a czemu pytasz?
Czy jak masz reklamę np. pożyczki to czy musisz też z niej korzystać? Jak polecasz e-booki to czy wszystkie z nich przeczytałeś?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Wcześniej była używana ale strona o zarabianiu w sieci, nie miała sensu (na co wcześniej nie wpadłem) i została pusta.
Dzięki za opinie
18 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Rozumiem gdybyś oferował e-booka czy oprogramowanie które jest po prostu przydatne, ale ty przedstawiasz produkt który ma być inwestycją która w ciągu pięciu lat ma się zwrócić w 50 000 procent.
Czy uwierzyłbyś komuś kto swoją ofertę przedstawia nie dlatego że naprawdę uznaje swój produkt za produkt wart inwestycji (bo sam w niego nie zainwestowałeś), ale jako ktoś kto zakupił domenę za 10 złotych i nie chce aby się zmarnowała.
Oczywiście odwiedzający twoją stronę o tym nie wiedzą, chyba że przeczytali kilka twoich postów w tym temacie (w tym momencie masz ich z głowy).
To tyle w tym temacie z mojej strony
Czy uwierzyłbyś komuś kto swoją ofertę przedstawia nie dlatego że naprawdę uznaje swój produkt za produkt wart inwestycji (bo sam w niego nie zainwestowałeś), ale jako ktoś kto zakupił domenę za 10 złotych i nie chce aby się zmarnowała.
Oczywiście odwiedzający twoją stronę o tym nie wiedzą, chyba że przeczytali kilka twoich postów w tym temacie (w tym momencie masz ich z głowy).
To tyle w tym temacie z mojej strony
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
chyba się nie rozumiemy ja nie gwarantuje, że te pieniądze mu się zwrócą w czasie krótszym niż 5 lat, a dlatego to jest w cudzysłowie, bo to nie moja słowa
---> "Jeden milion przez internet w czasie krótszym, niż pięć lat?" do tego jest znak zapytania(to nie stwierdzenie) ja nie daje gwarancji, że ktoś się wzbogaci tylko materiał który może mu pomóc osiągnąć taką sumę. Nie ma tam gwarancji, bo nie daje sobie ręki uciąć, że ktoś osiągnie ten milion. To chyba każdego indywidualna sprawa czy kupi czy nie, ja nie zmuszam do niczego.
Chyba nie ma co dalej ciągnąć tego tematu, bo pytałem się o wygląd, treść jest nie ważna.
Dzięki za odpowiedzi
Chyba nie ma co dalej ciągnąć tego tematu, bo pytałem się o wygląd, treść jest nie ważna.
Dzięki za odpowiedzi
- Michał Witkowski
Michale powiem coś na temat tego typu stronek - nie traktuje tego osobiście, bo właściwie nie chodzi mi o Ciebie. Ja ZA PRZEPROSZENIEM już rzygam tego typu stronami i bzdurami - gdzie nie spojrzysz to sami milionerzy, wszyscy wiedzą jak zarabiać setki tysięcy, baaa miliony ! Wszędzie ten sam schemat - zapisz się na newsletter czy coś tego rodzaju, dostaniesz potem trochę maili, a potem ktoś będzie Ci wciskał różnego rodzaju swoje płatne usługi czy produkty obiecując niemalże milionowe zarobki. Potem taka osoba robi to samo - kreuje się na mega ebiznesmena, wciska kolejnym ludziom tą samą wiedzę, następna to samo i tak się kółko zamyka - co raz więcej tego jest w sieci. Niektórzy z takich ludzie wierzę, że faktycznie osiągnęli jakiś niezły sukces finansowy i potrafią swoją wiedzę wykorzystać praktycznie, ale raczej się nie pomylę jeśli stwierdzę, że pewnie z 90% to "kupa".
I jeszcze raz proszę nie bierz tego do siebie, bo mówię o zjawisku, a nie o Tobie
I jeszcze raz proszę nie bierz tego do siebie, bo mówię o zjawisku, a nie o Tobie
-

bartekmedon - Posty: 735
Rozumiem Cię jak najbardziej
Nie biorę tego do siebie, nie będę robił drugiego wątku co polecasz wstawić zamiast tej strony?
- Michał Witkowski
Wizualnie stronka wygląda dobrze - tyle w temacie
Może te obrazki bym tylko zamienił na niekreskówkowe - taki typ grafik nie pasuje do tematyki ministrony.
Odnośnie domen to ja rejestruję tylko wtedy, gdy już wiem co ma na takiej domenie się znaleźć (przynajmniej mniej więcej). Często stoją one puste przez spory okres czasu zanim będę miał czas się nimi zająć.
Odnośnie domen to ja rejestruję tylko wtedy, gdy już wiem co ma na takiej domenie się znaleźć (przynajmniej mniej więcej). Często stoją one puste przez spory okres czasu zanim będę miał czas się nimi zająć.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Paweł Landzberg napisał(a):Wizualnie stronka wygląda dobrze - tyle w temacieMoże te obrazki bym tylko zamienił na niekreskówkowe - taki typ grafik nie pasuje do tematyki ministrony.
Wcześniej była używana ale strona o zarabianiu w sieci, nie miała sensu (na co wcześniej nie wpadłem) i została pusta.
Dzięki za opinie
- Michał Witkowski
18 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-