Witam, mam taki mały problem odnośnie potwierdzenia adresu e-mail przez subskrybentów.
Ostatnio wykupiłem mailing na allegro(czego teraz żałuję, ponieważ jak większość wykupujących takie mailingi osób przekonałem się że jest nie wiele wart) wynikiem tego na moją listę zapisało się około 67 osób z czego tylko 37(około 55%) potwierdziło swój adres e-mail. Jak to wygląda u was? Jaki procent osób potwierdza swoje adresy?
Być może powodem tego jest słaba treść maila z prośbą o potwierdzenie subskrypcji dla tego też jego treść wstawiam poniżej.
Temat: Potwierdź teraz swój adres email (Kurs MLM)
Treść:
Witaj,
Jeśli chcesz otrzymać kurs "Marketing wielopoziomowy" musisz potwierdzić swój adres e-mail.
Kliknij w link poniżej:
Potwierdź swój adres e-mail <------- (link potwierdzający)
Pozdrawiam
Dawid Frőhlich.
Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Jak uzywalem feedburnera, to 70% potwierdzalo maila (byl po angielsku).
Jak przeszedlem na polski system, to potwierdza jakies 90% osob.
Zauwaz, ze w Twoim mailu nie pisze w ogole, o jaki kurs chodzi. Powinienes zaczac od czego w stylu "Czesc, z tej strony Jan Kowalski z xxx.com. Niedawno zapisales sie na moj darmowy kurs e-mailowy o MLM. Aby go otrzymywac musisz jeszcze potwierdzic subskrypcje, klikajac w ponizszy link".
Dorzucilbys ile % ludzi z kupionej listy Ci wyrazilo chec zapisu?
Jak przeszedlem na polski system, to potwierdza jakies 90% osob.
Zauwaz, ze w Twoim mailu nie pisze w ogole, o jaki kurs chodzi. Powinienes zaczac od czego w stylu "Czesc, z tej strony Jan Kowalski z xxx.com. Niedawno zapisales sie na moj darmowy kurs e-mailowy o MLM. Aby go otrzymywac musisz jeszcze potwierdzic subskrypcje, klikajac w ponizszy link".
Dorzucilbys ile % ludzi z kupionej listy Ci wyrazilo chec zapisu?
Rozsądna cena hostingu to 300zł rocznie. Wybierz najlepszy hosting, aby nie mieć problemów ze swoją stroną WWW. Z kolei aby nie mieć problemów ze swoim komputerem, wybierz najlepszy antywirus i zainstaluj go zgodnie z moimi instrukcjami.
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Postaram się opisać dokładnie całą sytuacje mailingu z Allegro za jakiś czas. Na razie mogę zdradzić tylko, że bardzo mały procent wyraził chęć zapisu. Generalnie rzecz biorąc NIE warto inwestować w taki rodzaj promocji swojego nawet darmowego kursu. Pieniądze, które na to przeznaczyłem można było znacznie lepiej zainwestować.
-

DawidFrohlich - Posty: 26
-

it-spleen - Posty: 691
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość