Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kupiłem na Allegro bazę mailową [500 adresów]. Zastanawiam czy aby to było zgodne z prawem muszę w stopce wpisać skąd mam adres mailowy do którego uderzam?
- gelbo
Musisz poinformować subskrybentów skąd się wziąłeś i skąd masz ich maile. Nie możesz ni z gruchy ni z pietruchy zacząć do nich pisać maile komercyjne czy też innego typu. Najpierw kilka słów wyjaśnień.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Co do List Adresowych na allegro, to bym uważał, raz kupiłem listę na 90 tys. Zero wejść na moją stronę, zero jakiegokolwiek ruchu. Pieniądze wyrzucone w błoto 
-

JakubJakub - Posty: 178
Na Allegro jest masa takiego syfu. Znajomy miał identyczna sytuację: kupił bazę 50tyś. adresów i też zero efektów. Ani jednego wejścia. Wiekszość takich ofert na Allegro jest chyba śmieciowa.
Udało się komuś kupić bazę adresów na Allegro i mieć z tego jakieś efekty?
Udało się komuś kupić bazę adresów na Allegro i mieć z tego jakieś efekty?
- Plastek
Więc skąd bezpiecznie jest złapać dobra bazę mailingową. Moja w tym momencie składa się ze stałych klientów, których sam pozyskałem, ale wiadomo, że chciałbym przedstawić swoją ofertę jak największej liczbie nowych osób.
-

mofo666 - Posty: 11
Moim zdaniem sprzedający powinien przedstawić jakieś statystyki klikalności w linki, oraz jak zdobył taką listę - bo może być taka sytuacja, że też od kogoś taką listę kupił i ją sprzedaje.
Interesujesz się informatyką? A może chcesz być na bieżąco w świecie technologii i informatyki?
tutnetorg.xaa.pl zapraszam
tutnetorg.xaa.pl zapraszam
- Przemek J.
- Miejscowość: Sz-ek
-

mofo666 - Posty: 11
Wszystko zależy jaki masz produkt, jaki jest twój potencjalny klient.
Mail2Day.pl - Bez limitowy Wielokrotny Autoresponder
-

Paweł Rybus - Posty: 19
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość