co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
jak prowadzić badania marketingowe, przykłady badań, analizy, wyniki, wnioski

Mam pytanie

Postprzez bepob 27 Kwi 2009, o 13:16

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Nie wiem, czy dobrze trafiłem w ten dział. Mam palące pytanie! Mam serwis z artykułami tworzonymi w moim skromnym zakresie i chcę przekonać sponsora strony do dalszego sponsorowania. Po ok 5 miesiącach funkcjonowania serwis przyciąga ok 3.5 tys osób miesięcznie i posiada ok 100 subskrybentów. Po tym czasie przyszedł czas mierzenia pierwszych rezultatów, jak się za to zabrać?

bepob

Re: Mam pytanie

Postprzez Paweł Landzberg 28 Kwi 2009, o 11:34

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Od razu rzuca mi się pytanie: ale jakich rezultatów? Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co chcesz mierzyć? Właściwie to na początku tworzenie serwisu powinieneś określić mierzalny cel. Czy Twoim celem jest pozyskiwanie subskrybentów, generowanie wartościowego ruchu na stronie? Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie co chcesz mierzyć?

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Badania marketingowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość