Już powinno być wszystko ok.
Majewski oznajmił, że naprawili ten problem i zabezpieczyli na przyszłość przed kolejnym takim incydentem. U mnie na listach wszędzie już mam pierwsze maile wysłane - przynajmniej tak w panelach mam napisane.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no mam nadzieje, że już wszystko jest ok. Widzę, że osoby co się wczoraj wieczore zapisały już dostają maile normalnie.
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Mam prośbę.
Dajcie jakiś odzew czy u Was aby na pewno wszystko w porządku z implebotem.
Do mnie dochodzą wiadomości z cudzych list w różnej kolejności (najpierw 3, potem 2 itp.), a prawdopodobnie niektóre wcale nie dochodzą - u mnie mimo, że system pokazuje, że wiadomość została wysłana nie dostaje jej na swoją skrzynkę.
Przetestujcie, zapiszcie swoje adresy na swoją listę i dajcie znać czy maile dochodzą.
DZIĘKI!!!
Ech...
Dajcie jakiś odzew czy u Was aby na pewno wszystko w porządku z implebotem.
Do mnie dochodzą wiadomości z cudzych list w różnej kolejności (najpierw 3, potem 2 itp.), a prawdopodobnie niektóre wcale nie dochodzą - u mnie mimo, że system pokazuje, że wiadomość została wysłana nie dostaje jej na swoją skrzynkę.
Przetestujcie, zapiszcie swoje adresy na swoją listę i dajcie znać czy maile dochodzą.
DZIĘKI!!!
Ech...
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Hmm... dziwna sprawa. Jestem zapisany na swojej nowej liście i będę śledzić czy coś przychodzi nie w kolejności. Zawsze zapisuję się na swoje listy - całkiem fajne wiadomości wtedy dostaję
A tak na serio to po to by sprawdzić, czy wszystko gra z wiadomościami i nie ma jakichś błędów.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Witam,
mam problem, o którym pisaliście na przestrzeni stycznia - parę dni temu wystartowałam z implebotem (na razie bezpłatna wersja testowa). Po wysłaniu wiadomości "0" pojawiły się problemy - pozostałe maile nie wychodzą, chyba, że uruchomię "testuj", to wtedy do mnie dochodzą. Poza tym ostatnia wiadomość z mailingu Implebotowego od Majewskiego z 10.11, który miał hasło "kolejna część jutro" nie doszedł do dzisiaj - czyli już 3 dzień.
Czy wiadomo Wam coś o problemach? A może mam jakieś złe ustawienia.. porównywałam ustawienia maili z mailem "0", który był wysłany i wszystko się zgadza..
RATUNKU! Mailing był poprzedzony reklamami, a teraz to po prostu wstyd!
Pozdrawiam,
HAG
mam problem, o którym pisaliście na przestrzeni stycznia - parę dni temu wystartowałam z implebotem (na razie bezpłatna wersja testowa). Po wysłaniu wiadomości "0" pojawiły się problemy - pozostałe maile nie wychodzą, chyba, że uruchomię "testuj", to wtedy do mnie dochodzą. Poza tym ostatnia wiadomość z mailingu Implebotowego od Majewskiego z 10.11, który miał hasło "kolejna część jutro" nie doszedł do dzisiaj - czyli już 3 dzień.
Czy wiadomo Wam coś o problemach? A może mam jakieś złe ustawienia.. porównywałam ustawienia maili z mailem "0", który był wysłany i wszystko się zgadza..
RATUNKU! Mailing był poprzedzony reklamami, a teraz to po prostu wstyd!
Pozdrawiam,
HAG
- hag
Tak każdy nastawia się na robienie listy na co-regu, ja ostatnio przeprowadziłem wiele testów które pokazały mi, że użytkownicy z corega są dużo słabiej responsywnii. Puszczając im taką samą kolejkę follow up liczba kupujących dany produkt była bardzo niska.
Więc ja wyciągnąłem wnioski, Ucz się budować listę, a nie żeruj na coregu
Więc ja wyciągnąłem wnioski, Ucz się budować listę, a nie żeruj na coregu
-

Paweł Rybus - Posty: 19
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość