co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
program do mailingu i automatycznego wysyłania wiadomości (autoresponder) to podstawa w e-biznesie

Re: Uzupełnienie Freebot'a

Postprzez MateuszKowalski 24 Lut 2010, o 19:15

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja wczoraj coś takiego zrobiłem na jednej ze swoich małych list i w dalszym ciągu to działa. Wszyscy, którzy przeszli całą kolejkę autorespondera dostali też tą wiadomość, którą teraz umieściłem zaraz po ostatniej wiadomości w kolejce autorespondera.

MateuszKowalski

no, tak teraz się zgadza, jeśli dodamy wiadomość na końcu kolejki dostaną ją wszyscy aktywni, którzy dostali już całą kolejkę wiadomości, jeśli doda się gdzieś w środku dostaną ją osoby którym wynika to z kolejki.

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Poprzednia

Wróć do Autoresponder

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość