Jeszcze rozgryzam ta wtyczke wp responder i cos mi nie wysyla wiadomosci.
Chyba trzeba zdefiniowac crona... ale na jaki plik?
ktos sie orientuje?
26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Z autoreponderowych wtyczek do wordpressa jest jeszcze
mailpress
oraz
GWA Autoresponder
ale jak narazie tez nie udalo mi sie zmusic te wtyczki do pracy
.
mailpress
oraz
GWA Autoresponder
ale jak narazie tez nie udalo mi sie zmusic te wtyczki do pracy
Radek Olszak
- radek97
siema
kto jest chętny do ulepszenia infiterespondera?
stworzymy coś swojego
właśnie się nim zajmuję.
dodaję aktualnie możliwość dodawania załączników do wiadomości
chętni odezwijcie się tu
kto jest chętny do ulepszenia infiterespondera?
stworzymy coś swojego
właśnie się nim zajmuję.
dodaję aktualnie możliwość dodawania załączników do wiadomości
chętni odezwijcie się tu
- VVojtek
infiniteresponder jest darmowy bo nie ma opcji dodawania załacnzikow na przykład.
wykorzystuje tinymce. tinymce ma w opcji platnej dodawanie zalacnzikow.
znajdzcie jakis inny edytor wizualny typu wlasnie tinymce czy fckeditor ale z mozliwoscia dodawania zalacznikow to bedziemy mieli darmowy autoresponder, wielokrotny oczywisice.
wykorzystuje tinymce. tinymce ma w opcji platnej dodawanie zalacnzikow.
znajdzcie jakis inny edytor wizualny typu wlasnie tinymce czy fckeditor ale z mozliwoscia dodawania zalacznikow to bedziemy mieli darmowy autoresponder, wielokrotny oczywisice.
- VVojtek
Znalazłem przypadkowo bezspłatny polski autoresponder i program do masowej wysyłki newsletterów:
http://www.anomail.pl
Właśnie czytam instrukcje obsługi i szukam haczyków.
Na razie widzę, że program instaluje się na końcówce, a nie na serwerze.
Więc może być tak, że użytkownik po rejestracji nie dostanie newslettera dopóki ja nie ściągnę poczty.
http://www.anomail.pl
Właśnie czytam instrukcje obsługi i szukam haczyków.
Na razie widzę, że program instaluje się na końcówce, a nie na serwerze.
Więc może być tak, że użytkownik po rejestracji nie dostanie newslettera dopóki ja nie ściągnę poczty.
- Tapatik
dokładnie chodzi mi o ten responder z Twojego linku
to co podałeś to program do ręcznej roboty anomail (to coś jak samozatrudnienie), a ja szukam takiego jak ten infinite (to jak mieć biznes)
próbowałem do tinymce wgrać dodatek filemanager, ale coś nie trybi. filemanager pozolilby na dodawanie załącznikow do maili. a ha w ogóle mam prawie w 100% przetłumaczonego infinite, więc jak ktoś chce własny responder darmowy to piszcie to wrzucę na serwer w zipie do ściągnięcia.
instalacja jest prosta.
proponuję każdemu kto czyta ten nius, aby zastanowił się czy może pomóc w stworzeniu darmowego wielokrotnego repsondera. mamy bazę w postaci infinite. teraz trzeba tylko dodac kilka opcji i będzie responder FreeMegaPoland Pro
to co podałeś to program do ręcznej roboty anomail (to coś jak samozatrudnienie), a ja szukam takiego jak ten infinite (to jak mieć biznes)
próbowałem do tinymce wgrać dodatek filemanager, ale coś nie trybi. filemanager pozolilby na dodawanie załącznikow do maili. a ha w ogóle mam prawie w 100% przetłumaczonego infinite, więc jak ktoś chce własny responder darmowy to piszcie to wrzucę na serwer w zipie do ściągnięcia.
instalacja jest prosta.
proponuję każdemu kto czyta ten nius, aby zastanowił się czy może pomóc w stworzeniu darmowego wielokrotnego repsondera. mamy bazę w postaci infinite. teraz trzeba tylko dodac kilka opcji i będzie responder FreeMegaPoland Pro
- VVojtek
VVojtek napisał(a):proponuję każdemu kto czyta ten nius, aby zastanowił się czy może pomóc w stworzeniu darmowego wielokrotnego respondera.
Wojtku,
Ja służę pomocą merytoryczną. Mam dokładną wizję tego, co powinien mieć doskonały program do e-mail marketingu. Co prawda ja bym się na razie i tak na niego nie przesiadł, bo mam implebot menadżera (20 kont za 500 zł brutto na rok) i drugi program do obsługi klientów.
Oczywiście podstawą w tym nowym programie, który chcesz opracować, musi być co-reg (korejestracja). Bez tego ani rusz. I dopiero w momencie, gdy byłoby w tym systemie co-reg przynajmniej ze 100 osób (w różnych kategoriach), zaczęła by się zabawa.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Ja się pisze na wspólne napisanie czegoś takiego, może nawet dalszy użytek komercyjny, ale dopiero gdzieś za miesiąc czasu 
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość