Rok założenia: 2008Kontakt
program do mailingu i automatycznego wysyłania wiadomości (autoresponder) to podstawa w e-biznesie
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

A tego to nie wiedziałem

Postprzez Robert Wiliński
napisane: 7 Cze 2011, o 15:57

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Po wczorajszej mini dyskusji z Pawłem u mnie na blogu postanowiłem przejrzeć jakieś tematy o co-regu i z googla trafiłem (tu) na ciekawą dyskusję.

Też muszę przyznać, że myślałem, iż co-reg nie jest samo-nakręcającą się maszynką do produkowania subskrybentów. Myślałem, że przynajmniej 1/4 zapisów musi pochodzić z mojego formularza. Jeśli jednak po każdym zapisie z co-rega wyświetlają się kolejne propozycje to wygląda to bardzo atrakcyjnie (jeśli dobrze dobierze się nazwę i opis listy).

Do tej pory sceptycznie podchodziłem do korejestracji, jednak po waszych wypowiedziach zaczynam się zastanawiać nad stworzeniem jakieś porządnej listy e-biznesowej (implebot na rok leży i kurz zbiera :)) nastawionej na budowę w większości przez co-reg.

Awatar użytkownika
Robert Wiliński

Miejscowość: Włocławek

Hmmm..

Postprzez Artur Smolicki
napisane: 7 Cze 2011, o 21:57

To jest najważniejszy powód dla którego korzystam z freebota. Słyszałem jednak teorię, że zapisy z co-rega są bezwartościowe, a przynajmniej ich wartość jest realnie niska w porównaniu z zapisami organicznymi. Ktoś słyszał podobne teorie?

Awatar użytkownika
Artur Smolicki

To chyba u mnie :)

Postprzez Robert Wiliński
napisane: 8 Cze 2011, o 09:33

To chyba u mnie :) Co-reg, czy warto? --> Prawdopodobnie największy zbiór opinii na temat co-rega w jednym miejscu (oczywiście nie licząc pochwalnych wypowiedzi zawartych w tym wątku).

Wszystko zaczęło się od dyskusji na merytorium.pl (dawno temu), później zacytowałem wypowiedzi u siebie na blogu, a na koniec sporo osób dopisało swoje opinie w komentarzach :)

Muszę przyznać, że na początku również należałem do grona osób, które z wielką rezerwą podchodzą do co-reg'a. Jednak w ogniu ostatnich wypowiedzi postanowiłem przetestować to na własnej, skórze. Może okazać się, że do tej pory ignorowałem bardzo przydatne narzędzie budowania listy adresowej. Oczywiście wszystkich zainteresowanych co-regiem zapraszam na mój blog i czekam na wasze doświadczenia z tym "systemem wymiany subskrybentów"

Awatar użytkownika
Robert Wiliński

Miejscowość: Włocławek

Poprzednia

Wróć do Autoresponder