co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
program do mailingu i automatycznego wysyłania wiadomości (autoresponder) to podstawa w e-biznesie

Re: punkty co-reg we freebocie.

Postprzez MateuszKowalski 20 Lip 2009, o 20:17

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jeżeli na każdego subskrybenta, który się ręcznie zapisał, przypada u mnie na tej liście 3 subskrybentów z co-reg, to oznacza, że:

- Wszyscy, którym się wyświetliła propozycja zapisu na moją listę się zapisali, lub...
- Subskrybentom, którzy się zapisali do mnie z co-reg, także się wyświetliła możliwość zapisu na kolejne listy.

Jeżeli po każdym zapisie wyświetlą się 3 kolejne propozycje i skuteczność POTWIERDZONYCH (bardzo ważne, bo u mnie jest około 75% potwierdzeń z zapisów) będzie powyżej 33%, tj. na każde 30 pkt (3 wyświetlenia), zapisze się do Ciebie co najmniej 1 osoba i potwierdzi zapis, to jest to możliwe. ;)
Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe,
przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i to robi.

Albert Einstein

MateuszKowalski

- Subskrybentom, którzy się zapisali do mnie z co-reg, także się wyświetliła możliwość zapisu na kolejne listy.

A czy w tym systemie zawsze jest tak, że po zapisaniu się na jakaś listę wyświetla się propozycja trzech innych list?

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Postprzez MateuszKowalski 20 Lip 2009, o 23:29

Zależy od tematu, jaki wybrałaś. Jeżeli tak, jak pisał Krzywy, e-biznes, to prawdopodobnie zawsze będą 3 propozycje. Tematy rozwoju osobistego/psychologii także powinny być popularne.

Zapisałem się do Ciebie - wyskoczyły mi 3 propozycje. ;)

MateuszKowalski

O fajnie, dzięki za dodatkowe 30 pkt ;)
Czyli tajemnicą tych 90% zapisanych na listę z coreg (10% subskrybentów wchodzi przez formularz na stronie, reszta jest z coregu) jest popularność kategorii, w którą wpisałam swoją listę. Fajnie :D

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Mateusz,
Zwracam honor i równocześnie dziękuję Ci.
Masz rację, co-reg może być perpetuum mobile. Myliłem się. Po prostu myślałem, że osobom zapisanym na daną listę przez co-reg, wyświetlony kolejny co-reg (czyli propozycje zapisu) nie idzie na konto tej bazy (znaczy się punktów kolejnych nie ma). Trochę namieszałem, hehe. Po prostu myślałem, że co-reg nie działa w nieskończoność. A jednak działa :D
Może trochę zmylił mnie Piotrek Majewski. Kiedyś gdzieś napisał o co-reg, że będzie system zabierał 10 punktów za wyświetlenie naszej listy, a zdobywać będziemy po 9 punktów, czyli maksymalnie 27 na raz (3 x 9 = 27 pkt.). To był jakiś stary wpis, bo w końcu co-reg wygląda nieco inaczej (zawsze jest 10 pkt.). I tak jakoś chyba myślałem, że idea jest taka, żeby właśnie nie mogło być perpetuum mobile.

Dziękuję Ci, bo zmobilizowałeś mnie do modyfikacji opisu kursu pozycjonowania (opisu dla co-reg właśnie). I wiesz co? Teraz jest ponad 70% z co-reg i punkty zamiast maleć - rosną :D

Zapisów mam sporo z co-reg, a punktów z każdym dniem coraz więcej. Aż przyjemnie patrzeć na to.

Mylić się - rzecz ludzka. Dzięki Mateusz za wyprowadzenie mnie z błędnego myślenia w tym przypadku.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Postprzez MateuszKowalski 10 Sie 2009, o 20:57

Nie ma sprawy. ;)

MateuszKowalski

punkty coreg we freebocie

Postprzez Marcin Denisiuk 7 Sty 2011, o 20:59

Czytam i nasuwa mi się pytanie. Co zrobić w momencie gdy mam zdobytych powiedzmy 1000 punktów w co-reg a pozostało mi 0? Chodzi oczywiście o Freebota. Rozumiem, że do momentu gdy ktoś się nie zapisze na kurs bezpośrednio ze sqeez page, propozycja zapisu na niego w co-reg nie będzie wyświetlana. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Awatar użytkownika
Marcin Denisiuk

Punkty

Postprzez Paweł Landzberg 8 Sty 2011, o 10:54

Punkty dostajesz, gdy ktoś, kto zapisał się na Twoją listę po zapisie zapisze się także na inną listę (z proponowanych). Jeśli z co-rega ktoś zapisze się na Twoją listę i potem jeszcze na inną listę z co-rega to też dostaniesz punkty. Jeśli nie masz punktów, to propozycje Twojego kursu po zapisie na innych listach nie będą wyświetlane.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Marcin Denisiuk napisał(a):Co zrobić w momencie gdy mam zdobytych powiedzmy 1000 punktów w co-reg a pozostało mi 0?

Zdobyć nowe ;-)
Marcin Denisiuk napisał(a):Chodzi oczywiście o Freebota.

We Freebocie i w Implebocie jest tak samo.
Marcin Denisiuk napisał(a):do momentu gdy ktoś się nie zapisze na kurs bezpośrednio ze sqeez page, propozycja zapisu na niego w co-reg nie będzie wyświetlana.

Dokładnie tak.
Paweł Landzberg napisał(a):Punkty dostajesz, gdy ktoś, kto zapisał się na Twoją listę po zapisie zapisze się także na inną listę (z proponowanych).

Poprawka Pawle: punkty dostajesz za samo wyświetlenie tych propozycji. To istotna różnica.
Paweł Landzberg napisał(a):Jeśli z co-rega ktoś zapisze się na Twoją listę i potem jeszcze na inną listę z co-rega to też dostaniesz punkty.

No też nie do końca tak jest. Jeśli ktoś się zapisze z co-reg na naszą listę (czyli wyświetliła się komuś propozycja zapisu na naszą listę po zapisie na jakiś tam kurs - i zapisał się) i ten ktoś potwierdzi swój zapis - wtedy wyświetlą mu się propozycje co-reg (od 0 do 3), a my dostajemy punkty (od 0 do 30 maksymalnie).
Paweł Landzberg napisał(a):Jeśli nie masz punktów, to propozycje Twojego kursu po zapisie na innych listach nie będą wyświetlane.

Dokładnie.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Faktycznie

Postprzez Paweł Landzberg 10 Sty 2011, o 11:07

Faktycznie Pawle masz rację ;) Pisałem z głowy, więc mogłem coś pokręcić, ale widać, że punkty jeszcze łatwiej się zdobywa ;)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

PoprzedniaNastępna

Wróć do Autoresponder