7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Pierwszy raz słyszę o tym oprogramowaniu, więc nie mam nic do powiedzenia. Jednak ciekawi mnie czemu tego autorespondera wybrałeś??
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Wybrałem go ponieważ dowiedziałem się, że program ten potrafi z bazy .scv wyciągać adresy mail oraz usuwa zdublowane i niepoprawne adresy.
Maile wysyła w odstępach czasowych, a jest to bardzo przydatne, gdyż już nawet Google założyło limit wysyłania maili.
No i plus, że jest po Polsku.
Możesz zaproponować coś innego?
Baza mailingowa pochodzi z http://www.telefonyforum.pl
Maile wysyła w odstępach czasowych, a jest to bardzo przydatne, gdyż już nawet Google założyło limit wysyłania maili.
No i plus, że jest po Polsku.
Możesz zaproponować coś innego?
Baza mailingowa pochodzi z http://www.telefonyforum.pl
-

nigraS - Posty: 90
Z darmowych to generalnie znam 3 - Freebot (brak możliwości wysyłania mailingów), FUMP oraz Anomail.
-

Faktycznie zapomniałem, że FUMP jest płatny. Z tego co pamiętam to aby używać Anomail bezpłatnie trzeba wysłać wiadomość do twórcy, żeby go udostępnił - czy coś w tym stylu.
-

tak zgadza się.
Wczoraj wieczorem dostałem dane do pobrania, dziś będę testować, ale z tego co czytałem, to już bardzo podoba mi się ten program.
Wczoraj wieczorem dostałem dane do pobrania, dziś będę testować, ale z tego co czytałem, to już bardzo podoba mi się ten program.
-

nigraS - Posty: 90
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-