Witam serdecznie.
Czy wam też od rana nie działa strona implebota, ani freebota? Macie na ten temat jakieś informacje?
Pozdrawiam
Jakub Lewek
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
To była / jest jakaś większa awaria. Wczoraj nie wyszły mi mailingi.
Nawet nie sprawdzałem, co z działaniem funkcji autorespondera.
Nie pierwszy i nie ostatni raz jest awaria tego systemu.
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
levus napisał(a):Czy wam też od rana nie działa strona implebota, ani freebota?
To była / jest jakaś większa awaria. Wczoraj nie wyszły mi mailingi.
Nawet nie sprawdzałem, co z działaniem funkcji autorespondera.
Nie pierwszy i nie ostatni raz jest awaria tego systemu.
Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na blog o e-biznesie
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
-

Łukasz Grzegrzółka - Posty: 16
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
U mnie na 2 listach w implebocie od 29 października stanęła wysyłka maili w kolejce. Coś tam ruszyli z tym, ale nadal coś jest nie tak - w panelu pokazują mi się błędne informacje o wysyłce.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2427
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Witam,
Pisałam już o tym w innym miejscu, ale sprawa jest bardzo pilna, dlatego pozwolę sobie napisać również tutaj.
Mam problem, o którym pisaliście, tyle że o awarii 29.10 była informacja, a teraz nie, więc nie jestem pewna, czy to nie kwestia jakiegoś mojego błędu. Parę dni temu wystartowałam z implebotem (na razie bezpłatna wersja testowa). Po wysłaniu wiadomości "0" pojawiły się problemy - pozostałe maile nie wychodzą, chyba, że uruchomię "testuj", to wtedy do mnie dochodzą. Poza tym ostatnia wiadomość ze szkoleniowego mailingu Implebotowego od Majewskiego z 10.11, który miał hasło "kolejna część jutro" nie doszedł do dzisiaj - czyli już 3 dzień.
Czy wiadomo Wam coś o problemach? A może mam jakieś złe ustawienia.. porównywałam ustawienia maili z mailem "0", który był wysłany i wszystko się zgadza..
RATUNKU! Uruchomienie mailingu na mojej stronie było poprzedzone reklamami, a teraz to po prostu wstyd!
Pozdrawiam,
HAG
Pisałam już o tym w innym miejscu, ale sprawa jest bardzo pilna, dlatego pozwolę sobie napisać również tutaj.
Mam problem, o którym pisaliście, tyle że o awarii 29.10 była informacja, a teraz nie, więc nie jestem pewna, czy to nie kwestia jakiegoś mojego błędu. Parę dni temu wystartowałam z implebotem (na razie bezpłatna wersja testowa). Po wysłaniu wiadomości "0" pojawiły się problemy - pozostałe maile nie wychodzą, chyba, że uruchomię "testuj", to wtedy do mnie dochodzą. Poza tym ostatnia wiadomość ze szkoleniowego mailingu Implebotowego od Majewskiego z 10.11, który miał hasło "kolejna część jutro" nie doszedł do dzisiaj - czyli już 3 dzień.
Czy wiadomo Wam coś o problemach? A może mam jakieś złe ustawienia.. porównywałam ustawienia maili z mailem "0", który był wysłany i wszystko się zgadza..
RATUNKU! Uruchomienie mailingu na mojej stronie było poprzedzone reklamami, a teraz to po prostu wstyd!
Pozdrawiam,
HAG
- hag
...jeszcze odnośnie wcześniejszej wypowiedzi - może dla moich doświadczonych kolegów będzie to jakaś wskazówka - zdesperowana wysłałam mailing. I on doszedł na kilka z wprowadzonych przeze mnie kontrolnie maili (mniemam, że do innych zapisanych na liście również)...no ale nie jest to rozwiązanie problemu, dlategp bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
HAG
Pozdrawiam,
HAG
- hag
-

Dziękuję Pawle za odpowiedź,
napisałam do nich wczoraj - całe szczęście odpisali.
Okazało się, że mieli "nadmierne obciążenie serwerów" ze względu na dużą liczbę wysyłanych maili... czy to aby profesjonalne?
Widziałam w "aktualnościach" i Waszych wpisach, że był już jakiś problem 29.10, teraz znowu - czyli po zaledwie 2 tygodniach.
Zaczynam dopiero przygodę z autoresponderami, ale plany mam ambitne - wolałabym, prawdę mówiąc, jakieś bardziej profesjonalne narzędzie - czy możecie coś polecić?
Pozdrawiam,
Ania - HAG
napisałam do nich wczoraj - całe szczęście odpisali.
Okazało się, że mieli "nadmierne obciążenie serwerów" ze względu na dużą liczbę wysyłanych maili... czy to aby profesjonalne?
Widziałam w "aktualnościach" i Waszych wpisach, że był już jakiś problem 29.10, teraz znowu - czyli po zaledwie 2 tygodniach.
Zaczynam dopiero przygodę z autoresponderami, ale plany mam ambitne - wolałabym, prawdę mówiąc, jakieś bardziej profesjonalne narzędzie - czy możecie coś polecić?
Pozdrawiam,
Ania - HAG
- hag
Te nadmierne obciążenie serwerów wynika chyba jeszcze cały czas z tej awarii z 29 października. U mnie już pół miesiąca nie trybi jak należy :/
Prawdopodobnie przesiądę się na nowego FUMPa (NetMailer chyba jest nowa nazwa) - ale to jeszcze trzeba poczekać, aż będzie ukończony.
Prawdopodobnie przesiądę się na nowego FUMPa (NetMailer chyba jest nowa nazwa) - ale to jeszcze trzeba poczekać, aż będzie ukończony.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-