Korzystając z okazji chciałbym zaprosić do testów Benefitera.
Jest to autoresponder mojego autorstwa udostępniany m.in. również w pakiecie bezpłatnym.
Co odróżnia ten projekt od innych tego typu? moim zdaniem są to generatory LP, SQ, LP Video.
Polecam spojrzeć na niniejszą prezentację: http://www.benefiter.pl/dlaczego-warto/ natomiast prezentacja całości tutaj: http://paweldanielewski.pl/pliki/intro_benefiter.mp4
Na stronie widnieją informacje dot. wejścia opłat od 1.02 jakkolwiek termin ten zostaje przesunięty do 1.03.
Dokładne parametry pakietów, które zostaną wprowadzone można znaleźć na stronie: http://www.interkursy.pl/promocja/image ... akiety.gif
Na chwilę obecną system zakłada automatycznie konta w najwyższym pakiecie za darmo.
Zapraszam: http://www.benefiter.pl
PS:
Pawle jeśli odczytasz tę wiadomość i uznasz ją za podchodzącą pod spam, daj proszę znać na PM.
PS2:
Konsultowałem pakiety z Tomkiem Urbanem, zasugerował aby usunąć 3, chętnie usłyszę Wasze opinie.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ja Twoim autoresponderem jestem zachwycony
Bardzo miły w obsłudze jest i przede wszystkim na korzystniejszych warunkach niż FreeBot ( przynajmniej ja tam uważam). Oby było w nim jak najwięcej osób, bo zyski z co-reg zawsze się liczą, ale jak cennik, który jest podany nie ulegnie zmianie to sukces będzie na pewno.
W kwestii propozycji, myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby ulepszenie generatora landing page. Z tego, co zauważyłem to umieszczany jest on na domenie autorespondera, a warto pomyśleć nad tym, by generowany był cały pakiet do wgrania na FTP swojej domeny czy subdomeny.
W kwestii propozycji, myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby ulepszenie generatora landing page. Z tego, co zauważyłem to umieszczany jest on na domenie autorespondera, a warto pomyśleć nad tym, by generowany był cały pakiet do wgrania na FTP swojej domeny czy subdomeny.
Krigo.pl
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Dla mnie jest to chyba najlepiej zapowiadający się produkt na rynku. Już bym z niego korzystał tylko nie pasuje mi opcja ze trzeba pobierać od subkrybenta Imie.
Jak zrobiłem formularz tylko z adresem e-mail to przy zapisie i tak przekierowywał na stronę gdzie trzeba podać imię.
Jak zrobiłem formularz tylko z adresem e-mail to przy zapisie i tak przekierowywał na stronę gdzie trzeba podać imię.
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Mam takie pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi (jeszcze wieczorem na spokojnie poszukam, bo teraz padam z nóg
)
W ramach akcji promocyjnej Benefiter jest narzędziem w 100% darmowym do 01.06.2011 roku. Jeżeli ktoś zacznie korzystać z programu przed tą datą to potem nadal będzie mógł z niego korzystać czy będzie musiał wykupić odpowiedni pakiet?
W ramach akcji promocyjnej Benefiter jest narzędziem w 100% darmowym do 01.06.2011 roku. Jeżeli ktoś zacznie korzystać z programu przed tą datą to potem nadal będzie mógł z niego korzystać czy będzie musiał wykupić odpowiedni pakiet?
-

Mateusz - Posty: 73
Z tego co ja wywnioskowałem to po tej dacie zostanie konto w darmowej opcji, a jeśli będzie się chciało pełną funkcjonalność tak jak teraz trzeba będzie wykupić odpowiedni pakiet.
Krigo.pl
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-