Jest sporo rzeczy, które mi się w Benefiterze nie podobają, ale kiedy patrzę na cenę i ogólną "przyjazność" - dochodzę do wniosku, że te wady "są do przeżycia"

Część wad zgłosiłem jako sugestie, części nie.
Co mi się nie podoba?* Maile tylko jako HTML (chętnie wysłałbym maila czysto tekstowego)
* Brak stopki w mailu do wszystkich (chociaż jakiś czas już nie testowałem, więc może się to zmieniło)
* Brak możliwości wyboru własnej stopki (mimo, że taka opcja w teorii jest)
* Wyłączony import adresów (podobno chwilowy, się okaże, dobrze, że export jest aktywny)
* Dziwny system raportowania (Albo to ja jestem kretynem i nie umiem korzystać, albo to wina systemu, ale z masy linków w mailach tylko jeden jest raportowany)
* Co-Reg (działa świetnie! na prawdę! niestety po wyczerpaniu puli punktów "wypadłem z listy" czy coś, bo mimo, że punkty mi się ponownie nazbierały, to nikt się z Co-Rega nie zapisuje)
* Brak integracji list (relacji między listami na jednym koncie)
Generalnie jestem fanem FUMPa i innych systemów, które można mieć "u siebie". Kiedy spotkałem się z Benefiterem wizja kupienia FUMPa stała się bardziej odległa, więc... Tak,
mimo mojego malkomenctwa jestem z tego systemu zadowolony 
Nie wykupię jednak drogiego abonamentu (z tych wyższych) z prostej przyczyny - większość interesujących mnie funkcji w pełnym abonamencie nie działa. A skoro muszę wykonywać je ręcznie... To mogę wykonywać je ręcznie płacąc przy tym mniej

Pozdrawiam!