Dla osób ambitnych jest jeszcze
FUMP. Daje najwięcej możliwości ze wszystkich autoresponderów, jest na własnym serwerze... Co może być też wadą, stąd - "dla osób ambitnych"

Jego możliwości są w zasadzie ograniczone wyłącznie parametrami serwera i wyobraźnią właściciela. No i płaci się za niego tylko raz. Personalizowanie stron z ofertami, dowolna ilość list i osób na liście, mailingów, możliwość edycji wszystkiego, "co widać" - każdej podstrony, formularza. Wysyłka wiadomości tekstowej obok takiej w html, lub jedna z obu opcji samodzielnie, edycja, import, export, ręczne dodawane i tworzenie list adresowych... oraz pełna ich integracja między sobą, więc tworzenie filtrów "co, gdzie i kiedy". I pewnie cała masa rzeczy, o których zapomniałem lub po prostu nie wiem.
Ze znaczących (?) wad warto wymienić pokręconą instalację, brak co-rega (z wiadomych powodów) i brak odmiany imion... Oraz zwiększoną odpowiedzialność, bo jak coś się "schrzani" to wina nasza, a nie Stefka z firmy xyz.pl

Nie pamiętam też, by mógł pobierać wiadomości z czytnika RSS, ale... Kto wie
Benefiter jest też całkiem sympatyczny i przystępny cenowo - zwłaszcza "niższe" pakiety, chociaż nie wszystko z tego, co obiecywano, faktycznie tam jest

Chyba, żem ślepy. Nie zauważyłem np nigdzie opcji edycji stopki.