Witam
Mam pytanie dotyczące szablonów na allegro.
Jaki powinien być dobry szablon aby był zgodny z regulaminem i ułatwiał prace?
Jakie kryteria podać osobie tworzącej taki szablon, jak to ująć?
Szablon ma być prosty w wykorzystywaniu (dla laika), uniwersalny (dla każdego przedmiotu) i wygodny.
Muszę przygotować specyfikację techniczną dla firmy zewnętrznej, która ma wykonać szablon i nie wiem jak to ugryźć
Z góry dziękuje
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

aga-aa - Posty: 12
- Miejscowość: Warszawa
Najlepiej zacznij od znalezienia kilku szablonów (które są używane przez doświadczonych sprzedawców na Allegro) i pokaż je wykonawcy.
Nie wiem jakie będziesz mieć z nimi relacje (osobiste czy na odległość), ale ja kiedy tylko mam okazję to pokazuje jakiś przykłąd już istniejący i mówię, że "to ma wyglądać podobnie do tego, tyle, że zamiast tego ma być to" itd...
Trochę to laickie, ale profesjonalni wykonawcy wykonują usługi także dla ludzi, którzy nie mają wiedzy technicznej i w jakiś sposób muszą się z nimi komunikować.
Nie wiem jakie będziesz mieć z nimi relacje (osobiste czy na odległość), ale ja kiedy tylko mam okazję to pokazuje jakiś przykłąd już istniejący i mówię, że "to ma wyglądać podobnie do tego, tyle, że zamiast tego ma być to" itd...
Trochę to laickie, ale profesjonalni wykonawcy wykonują usługi także dla ludzi, którzy nie mają wiedzy technicznej i w jakiś sposób muszą się z nimi komunikować.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-