20 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Nie Agato nie ma tam opłaty rocznej za sklep. Chyba że chcesz u nich hosting lub pomoc techniczną ale to ie jest konieczne. Sklep kupujesz za 249 zł i wysyłają Ci pocztą płytkę ze skryptem i podręcznikiem użytkownika w pdf.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
A żadnej prowizji się nie płaci?
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Nie. Ani złocisza. Sklep dostajesz na płycie i robisz z nim co chcesz, ale możesz go postawić tylko na jednej domenie, jak postawisz drugą kopię od razu to wykryją i jest kara za złamanie regulaminu.
Możesz płacić tylko za aktualizacje do nowszej wersji lub pomoc techniczną.
Tylko sprawdź czy twój serwer może mieć IonCube zanim się zdecydujesz (napisz do nich).
Możesz płacić tylko za aktualizacje do nowszej wersji lub pomoc techniczną.
Tylko sprawdź czy twój serwer może mieć IonCube zanim się zdecydujesz (napisz do nich).
-

A powiedz mi jak to jest z reklamą w allegro...
jak to zrobić, żeby jednocześnie mieć sklep na allegro, bo wiadomo tam jest największy ruch, ale żeby produkty sprzedawać przez sklep internetowy ten swój bez prowizji.
jak to zrobić, żeby jednocześnie mieć sklep na allegro, bo wiadomo tam jest największy ruch, ale żeby produkty sprzedawać przez sklep internetowy ten swój bez prowizji.
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Na Allegro nie wolno umieszczać żadnych reklam swojego sklepu i namawiać do kupowania poza allegro.
Można jednak mając adres swojego sklepu np. www.bramy.pl jako nick na allegro podać www_bramy_pl tego jeszcze nie zabronili.
Jeśli zdecydujesz się na sklep internetowy to koniecznie zintegruj go z pasażem Onet. Jest darmowy i generuje sporo przejść.
Można jednak mając adres swojego sklepu np. www.bramy.pl jako nick na allegro podać www_bramy_pl tego jeszcze nie zabronili.
Jeśli zdecydujesz się na sklep internetowy to koniecznie zintegruj go z pasażem Onet. Jest darmowy i generuje sporo przejść.
-

A wiem, że też są sklepy internetowe Allegro... tylko chyba prowizja by wyszła kosmiczna?
-

Sklep Allego opłaca się jak masz duży asortyment. Można wtedy wystawiać produkty na 30 dni, troszkę większe zaufanie itp. Prowizje jak najbardziej spore, z tego słynie Allegro.
Każdy kto ma sklep internetowy chce się uwolnić od Allegro więc, moim zdaniem nie ma co się tam pchać
Każdy kto ma sklep internetowy chce się uwolnić od Allegro więc, moim zdaniem nie ma co się tam pchać
-

Już przedstawiłam pomysł i pozwoliłam sobie ciebie zacytować w e-mailu do osoby której zależy na prowadzeniu tego sklepu w ramach firmy
Będę musiała oczywiście to nadzorować. masakra ;(
dziękuję :-*
dziękuję :-*
-

Nie ma sprawy Agato. Jak będziesz potrzebowała wirtualnej pomocy to pisz, chętnie pomogę 
-

Witam
Również sprzedaję na Allegro i również zastanawiałem się jak zaoszczędzić na kosztach prowizji dla Allegro. Odkryłem sklep internetowy z pełną integracją z serwisem Allegro http://redcart.pl/sklep/1/
To fantastyczne rozwiązanie działa w bardzo prosty sposób - po zakupie klient przenoszony jest automatycznie do sklepu w celu doprecyzowania zamówienia - to stwarza bardzo wysokie prawdopodobieństwo, ze kolejnych zakupów dokona już w naszym sklepie, a nie na Allegro, a my tym samym zaoszczędzimy na kosztach prowizji. Pełen opis modułu integracji sklepu z Allegro można zobaczyć pod adresem http://ssts.pl/redcart/allegro.htm
Gorąco polecam
Również sprzedaję na Allegro i również zastanawiałem się jak zaoszczędzić na kosztach prowizji dla Allegro. Odkryłem sklep internetowy z pełną integracją z serwisem Allegro http://redcart.pl/sklep/1/
To fantastyczne rozwiązanie działa w bardzo prosty sposób - po zakupie klient przenoszony jest automatycznie do sklepu w celu doprecyzowania zamówienia - to stwarza bardzo wysokie prawdopodobieństwo, ze kolejnych zakupów dokona już w naszym sklepie, a nie na Allegro, a my tym samym zaoszczędzimy na kosztach prowizji. Pełen opis modułu integracji sklepu z Allegro można zobaczyć pod adresem http://ssts.pl/redcart/allegro.htm
Gorąco polecam
- ssts
- Miejscowość: Międzyrzecz
20 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość