Witajcie,
Chciałbym Wam polecić wywiad z Piotrem Mazurowskim, ekspertem od marketingu i reklamy, który przeprowadził Kamil Cebulski w radiu Kontestacja.
Wywiad (ponad godzina) w pliku MP3 65,2 MB
Piotr ma bardzo sensowne podejście do marketingu. Już nawet w tym wywiadzie udziela kilku cennych wskazówek.
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Tomasz Fabiszak - Posty: 435
- Miejscowość: Poznań
Dzięki Tomek za link.
Właśnie ściągam. Nagram na płytę i posłucham w samochodzie albo wrzucę na playerka i na spacerze z dogiem posłucham.
Trochę ma zaniedbaną tę stronę firmową. Hmm. Dziwi mnie to ciągle. Nawet dobrzy eksperci zaniedbują często własne serwisy. Oczywiście uważam to za błąd. Sam własną stronę firmową będę przerabiał w najbliższe wakacje, choć zapewne większość uważa, że jest dopracowana (bo jest, ale i tak mam sporo zmian).
Warto wejść jednak na serwis Piotra Mazurowskiego i ściągnąć darmowego ebooka.
No i co z tym marketingowo.pl? Zapowiadało się kiedyś super. Nawet byłem kiedyś na jakiejś prelekcji, gdzie widziałem banner z tą papryczką. Szkoda, że olali projekt.
Właśnie ściągam. Nagram na płytę i posłucham w samochodzie albo wrzucę na playerka i na spacerze z dogiem posłucham.
Trochę ma zaniedbaną tę stronę firmową. Hmm. Dziwi mnie to ciągle. Nawet dobrzy eksperci zaniedbują często własne serwisy. Oczywiście uważam to za błąd. Sam własną stronę firmową będę przerabiał w najbliższe wakacje, choć zapewne większość uważa, że jest dopracowana (bo jest, ale i tak mam sporo zmian).
Warto wejść jednak na serwis Piotra Mazurowskiego i ściągnąć darmowego ebooka.
No i co z tym marketingowo.pl? Zapowiadało się kiedyś super. Nawet byłem kiedyś na jakiejś prelekcji, gdzie widziałem banner z tą papryczką. Szkoda, że olali projekt.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Paweł, czy ściągnąłeś ten plik? Możesz go udostępnić. Kiedy wchodzę na stronę po linku okazuje się że strona nie istnieje...
-

Sebastian Jarosz - Posty: 48
seba napisał(a):Kiedy wchodzę na stronę po linku okazuje się że strona nie istnieje...
No właśnie nie popisali się, bo... zmienili odrobinę adres URL.
Było:
kontestacja.com/audio/03/fijor_2010-04-28.mp3 (teraz nie działa już)
a jest teraz:
kontestacja.com/audio/3/fijor_2010-04-28.mp3
Przypadkiem to skumałem
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Koniecznie zapoznaj się z tym Darmowym Poradnikiem o Domenach!
-

seba napisał(a):Niestety tez nie działa.
Działa, działa. Tylko trzeba go wkleić do przeglądarki.
Oto klikalny link:
http://www.kontestacja.com/audio/3/fijor_2010-04-28.mp3
-

Paweł, Jak zmienić login na forum? mój login seba to to samo co seba74m (zarejestrowany na Zjazd FORUM) i jeszcze jedno jak można zapłacić za Zjazd (jest jakis link do strony z Paypal) ?
-

Sebastian Jarosz - Posty: 48
seba napisał(a):ak zmienić login na forum?
Napisz do mnie na priv, jaki chcesz login. Zmienię. Tylko ja mogę to zrobić.
seba napisał(a):jak można zapłacić za Zjazd (jest jakis link do strony z Paypal) ?
Po wypełnieniu formularza przechodzisz na stronę platnosci.pl i płacisz online. A jeśli coś pójdzie nie tak - napisz na priv - dam Ci namiary bezpośrednie na moje konto firmowe.
-

8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość