co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
słuchaj książek w samochodzie i na spacerze - czego warto słuchać dla rozwoju?

Polecam zdecydowanie każdemu. Liderowi, nieliderowi - nieważne. Każdemu.
Możesz kupić to dzieło np. tutaj: http://www.audiobook.pl/p/pl/765/iwona_ ... d_mp3.html
Nie wiem, czy gdzieś indziej też można. Ja tutaj kupiłem.

Ten audio-book naprawdę może zmienić życie...

Wiedzę w Sieci można podzielić na darmową i płatną. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to polecam Ci z czystym sercem profesjonalnie przygotowane kursy e-mailowe.
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Cześć,
Potwierdzam to co napisał Admin. Zdecydowanie rewelka ! Przebrnąłem juz prawie przez całość, i muszę powiedzieć, ze niektórych partii słucham 2, 3 razy. To wciąga, i daje naprawdę dużo do myślenia. Zarówno pod wzgledem jak kierować ludźmi, biznesem, ale także jak prostu ŻYĆ.

krzywy- senior

Jest sposób, żeby zwiększyć odwiedziny Twojej strony internetowej!

Wybierz najlepszą domenę!
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

Tylko dzisiaj w Złotych Myślach jest promocja 50% na audiobooki. Właśnie kupiłem sobie "Umysł Lidera" za 12,25zł. Biorąc po uwagę, że wykorzystałem swój link partnerski to zapłaciłem jakieś 10zł.

Czekałem na taką promocję :sun:

Jak ktoś nie jest w PP Złotych Myśli to może zrobić zakupy z mojego linka -----> "Umysł Lidera"

Twoja darmowa bramka sms - wysyłaj sms-y za free.
Naprawdę łatwy zarobek w zasięgu Twojej ręki.
Awatar użytkownika
MichaelloClass

Miejscowość: Łódź

I ja też...

Postprzez Tomasz Damian 31 Sty 2011, o 20:20

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

No i kupiłem za 12 zeta, cóż lider wszakże podejmuje decyzję błyskawicznie. Szczególnie gdy jest taka promocja...Bardzo dobrze a teraz zabieram się za słuchanie i wprowadzanie w życie tego materiału i jego wskazówek. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tomasz Damian

Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

Wróć do Audio-booki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość