No i mam kilkanaście nowych rzeczy do słuchania. Tzn. może niecałe 10 nowych, bo przyznam się, że kilka audiobooków po prostu odpiraciłem
Dziś polecam każdemu z Was świetny audiobook:
46 zasad zdrowego rozsądku
autorstwa Witolda Wójtowicza
Naprawdę rewelacyjna publikacja! Ja mam audiobook, bo mam ograniczony ekstremalnie czas, zatem słucham gdzie się da: na spacerze z psem, Fredziem, w samochodzie, jak biegam, czasami do snu (qrde, potem często mnie uszy bolą, bo mi się słuchawki douszne wbijają jak zasnę, hehe). Jest oczywiście ebook lub nawet drukowana książka. Jak ktoś chce, można też kupić CD. Tylko po co? 8 złotych drożej od mp3. A plik mp3 ściągasz w parę minut (chyba że masz żółwie łącze) i robisz co chcesz - nagrywasz na płytę, wgrywasz do mp3-playera czy co tam jeszcze przyjdzie Ci do głowy.
46 zasad zdrowego rozsądku to publikacja dla każdego. Gość pisze fajnym językiem. Na luzie. Krótkie zdania. Język "mówiony".
Czasami jest trochę kontrowersyjny. Czasami wręcz, moim zdaniem, stronniczo i błędnie podchodzi do pewnych spraw. Np. tak zbluzgał wszelkie Programy Partnerskie, że szkoda gadać. Uważa PP za naciąganie ludzi, a partnerów na frajerów. Ale nic to. Można mu wybaczyć masakryczne wręcz uogólnienie. Pewnie się gdzieś zraził i uprzedził. Nikt nie jest ideałem
Ale nie zmienia to obrazu całości publikacji! Przesłuchałem ją już ze 2-3 razy i chcę jeszcze.
Szczerze polecam