Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ja byłbym za. Jaki termin proponujecie? Pasowałaby na przykład sobota 15. października około godziny 16:00, 17:00 czy uważacie, że lepszym terminem byłby inny dzień tygodnia?
A na czym miałoby polegać zorganizowanie tego spotkania? Chodzi o rezerwację jakiegoś większego stolika w jakiejś kawiarni/jakimś pubie?
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):JakubCzekaj napisał(a):Może odświeżyć temat spotkania w Krakowie ?
Chyba ktoś musi to pociągnąć i zorganizować. Ktoś się podejmuje?
Ja byłbym za. Jaki termin proponujecie? Pasowałaby na przykład sobota 15. października około godziny 16:00, 17:00 czy uważacie, że lepszym terminem byłby inny dzień tygodnia?
A na czym miałoby polegać zorganizowanie tego spotkania? Chodzi o rezerwację jakiegoś większego stolika w jakiejś kawiarni/jakimś pubie?
Zawsze marzyłeś o tym, by nauczyć się grać na gitarze, ale jakoś nie wierzyłeś w to, że możesz umieć grać na gitarze. Przekonaj się, że to nieprawda - wejdź w adres podany tutaj:
www.grajgitaro.pl - Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.
www.grajgitaro.pl - Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.
-

GrzegorzZuber - Posty: 37
- Miejscowość: Jaworzno/Kraków
Pomimo, że jestem nowy, chętnie bym się zdecydował na takie spotkanko, bo mieszkam w Krakowie.
-

vanda - Posty: 210
Takie spotkanie trzebaby było najpierw zorganizować.
Zawsze marzyłeś o tym, by nauczyć się grać na gitarze, ale jakoś nie wierzyłeś w to, że możesz umieć grać na gitarze. Przekonaj się, że to nieprawda - wejdź w adres podany tutaj:
www.grajgitaro.pl - Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.- Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.
www.grajgitaro.pl - Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.- Darmowa Nauka Gry Na Gitarze Online.
-

Niestety cały weekend 15-16 jestem na szkoleniu Allegro - w Qubusie
ale po takim szkoleniu chętnie można gdzieś usiąść 
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
Ja będę w Warszawie na kongres-online.pl a po tym skoczę do dziewczyny odwiedzić ją w Krakowie
więc jak coś to będę tam od piątku do niedzieli a może nawet poniedziałku o ile wypali jakieś spotkanie
w niedzielę
więc jak coś to będę tam od piątku do niedzieli a może nawet poniedziałku o ile wypali jakieś spotkanie
w niedzielę
-

Michał Cyra - Posty: 35
- Miejscowość: Nowa Sarzyna
To może z tymi którzy chcą się spotkać ustalimy jakiś wspólny termin, powiedzmy za około miesiąc, powiedzmy 19-20 listopada, bo wcześniejsze weekendy oprócz najbliższego są w pobliżu świąt?
I ogólnie niech chętni się ujawnią! Nie wierzę, że ich nie ma.
I ogólnie niech chętni się ujawnią! Nie wierzę, że ich nie ma.
-

-

pixelpr - Posty: 3
- Marro
- Miejscowość: Wałbrzych
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości