co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
piszemy o naszej wizji, celach, planach i marzeniach e-biznesowych / ebiznesowych

Re: Piwko,Kawka,Hebratka w Krakowie

Postprzez MateuszKowalski 3 Lut 2010, o 23:54

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Tego dnia właśnie wypada impleBUSINESS w Wa-wie...

MateuszKowalski

MateuszKowalski napisał(a):Tego dnia właśnie wypada impleBUSINESS w Wa-wie...

To bez znaczenia. Jest to optymalny termin w kwietniu. Plany Piotrka Majewskiego nie mają z naszym zjazdem wiele wspólnego. Jeśli znajdą się osoby, które wybiorą wyjazd do Warszawy - będą musiały poczekać na inną okazję spotkania się z nami (pewnie za rok w takim składzie). Jednak jak podam przebieg naszego spotkania, pewnie ImpleBusiness nie będzie dla nas konkurencją :D

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Postprzez MateuszKowalski 4 Lut 2010, o 00:30

Dla mnie to ma znaczenie, bo być może już do tego czasu nie będę musiał tworzyć własnych produktów w swoim temacie (wczoraj miałem konf. na Skype z ludźmi z mojej branży właśnie na temat tworzenia info-produktów i współpracy ze mną) i impleBUSINESS będzie dla mnie znakomitym miejscem, żeby poznać ludzi do kolejnych info-biznesów.

Paweł, pewnie wiesz, że na tego typu zjazdy, imprezy i konferencje, to nie jeździ się dla wiedzy (bo ta często jest już nam dobrze znana), ale po to, aby poznać ludzi i zrobić z nimi biznes. ;)

MateuszKowalski

MateuszKowalski napisał(a):Paweł, pewnie wiesz, że na tego typu zjazdy, imprezy i konferencje, to nie jeździ się dla wiedzy (bo ta często jest już nam dobrze znana), ale po to, aby poznać ludzi i zrobić z nimi biznes.

Oczywiście, że tak.
A na zjeździe forum nie będzie osób do współpracy? Zapewne będą to "wyselekcjonowane" osoby, więc tym bardziej takie spotkanie jest wartościowe.
Poza tym, nie łudzę się, że zaspokoję wszystkich jednym terminem. Dlatego nawet nie daję wyboru.
Będę całkowicie szczery (jak zwykle) - mój wybór terminu nie jest przypadkowy:

Ten termin (weekend) - akurat jeśli chodzi o kwiecień - jest najlepszy (praktycznie w każdym miesiącu jest jeden, czasem 2 optymalne weekendy - w kwietniu to właśnie 17-18)
    Moje szkolenie Tajemnice Pozycjonera jest teraz 20 lutego, następnie 20-21 marzec Tajemnice Ebiznesu - stąd 18 kwietnia idealnie mi pasuje organizacyjnie: sobota zjazd, a niedziela szkolenie (normalnie TP robię w soboty - tu będzie wyjątkowo w niedzielę). Również ze względu na niedzielne szkolenie, spotkanie forum odbędzie się we Wrocławiu. Swoją drogą, jeśli zrobiłbym zjazd w Krakowie, pewnie byłbym posądzony o wygodnictwo i stronniczość ;)
    2 rocznica działalności forum.ebiznesy.pl przypada na 18 kwietnia. Zatem zgramy termin niemal idealnie.
Powtórzę raz jeszcze: termin nie ulegnie już zmianie (chyba, że zapomniałem o czymś bardzo istotnym, ale nic nie kojarzę, co by mogło zakłócić ten termin).

Awatar użytkownika
Administrator

Postprzez MateuszKowalski 4 Lut 2010, o 00:53

"Wyselekcjonowane" do współpracy w info-biznesie osoby to będę miał na konferencji. ;) Tutaj ludzie zajmują się najróżniejszymi rzeczami, które wchodzą w skład szeroko rozumianego e-biznesu.

Tak więc życzę udanego zjazdu forumowiczów i być może to zobaczenia w przyszłym roku.

Pozdrawiam

MateuszKowalski

No w sumie racja z tymi uczestnikami - z tym że impleBUSINESS zostało przeniesione na Kwiecień (i jak tutaj sobie coś zaplanować).
Poza tym jaki Wrocław - w tytule wyraźnie jest napisane Kraków hehehehe :slonko: :shit:

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Kraków dla jest najpiękniejszym miastem Polski. Ja kiedyś spałam w Akademiku. Sporo taniej.Tylko nie pamiętam, czy to nie było w sezonie letnim. Sprawdź dzwoniąc do akademików. Miłego forum na rynku życzę wszystkim. :coffee:

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Miejscowość: Lublin

Nadal aktualne?

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski 6 Mar 2010, o 19:26

Krzywy, temat i termin nadal aktualny?

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Krzywy, temat i termin nadal aktualny?

Nastąpiła tylko lekka zmiana: zjazd forum odbędzie się 18 kwietnia 2010 (niedziela) we Wrocławiu. 17 kwietnia organizuję Tajemnice Pozycjonera (też Wrocek).
Niebawem ogłoszę to oficjalnie i zacznę zapisy. Uczestnictwo będzie symbolicznie płatne (na salę, catering i nagrody) - prawdopodobnie 27 lub 37 zł brutto. W ramach zjazdu odbędą się 4 prelekcje. Bardzo ciekawe - dodam ;-)
Chwilowo nie mogę sobie ręką w... trafić, stąd na forum mało bywam. Dwoje małych szczurków w domu (nie licząc średniego szczura = psa, i dużej szczurówny = żonki) to max party, hehe. Jakoś muszę wyjść na prostą.

Awatar użytkownika
Administrator

Re: Zjazd forum.ebiznesy.pl

Postprzez bartekmedon 11 Mar 2010, o 09:53

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Dwoje małych szczurków w domu (nie licząc średniego szczura = psa, i dużej szczurówny = żonki) to max party, hehe. Jakoś muszę wyjść na prostą.

Może mnie też byś adoptował ? :glupek2:

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wizja e-biznesu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości