co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
piszemy o naszej wizji, celach, planach i marzeniach e-biznesowych / ebiznesowych

Na forum jest masa tematów, które nazwane są niepoprawnie. Mam na myśli to, że czasami nazwy nie mają NIC wspólnego albo BARDZO NIEWIELE z zawartością tematu. Wprowadza to zamieszanie i może spowodować zagubienie w trakcie korzystania z forum.

W związku z tym mamy do Was prośbę. Zanim nazwiecie temat, to przemyślcie dokładnie jaka ma być jego nazwa. Zaoszczędzicie nam czasu, ale przede wszystkim sobie ułatwicie użytkowanie z forum :) Oczywiście będziemy stopniowo zmieniać nazwy tematów, które już istnieją.

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Takie tematy (jak ten) warto przyklejać i zamykać - takie jest moje pozytywne zdanie na ten temat :D

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Piszę tego posta z 2 powodów:
1) By odświeżyć temat - zawsze kilka kolejnych osób przeczyta ten krótki wątek
2) By dodać, żebyśmy pamiętali o tworzeniu nowych wątków w odpowiednich, dla nich przeznaczonych działach.
Zawsze przed utworzeniem nowego wątku róbmy przegląd działów / poddziałów na Forum i wybierajmy najbardziej odpowiedni.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Wizja e-biznesu