W związku z tym mamy do Was prośbę. Zanim nazwiecie temat, to przemyślcie dokładnie jaka ma być jego nazwa. Zaoszczędzicie nam czasu, ale przede wszystkim sobie ułatwicie użytkowanie z forum
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Na forum jest masa tematów, które nazwane są niepoprawnie. Mam na myśli to, że czasami nazwy nie mają NIC wspólnego albo BARDZO NIEWIELE z zawartością tematu. Wprowadza to zamieszanie i może spowodować zagubienie w trakcie korzystania z forum.
W związku z tym mamy do Was prośbę. Zanim nazwiecie temat, to przemyślcie dokładnie jaka ma być jego nazwa. Zaoszczędzicie nam czasu, ale przede wszystkim sobie ułatwicie użytkowanie z forum
Oczywiście będziemy stopniowo zmieniać nazwy tematów, które już istnieją.
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Takie tematy (jak ten) warto przyklejać i zamykać - takie jest moje pozytywne zdanie na ten temat 
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
Piszę tego posta z 2 powodów:
1) By odświeżyć temat - zawsze kilka kolejnych osób przeczyta ten krótki wątek
2) By dodać, żebyśmy pamiętali o tworzeniu nowych wątków w odpowiednich, dla nich przeznaczonych działach.
Zawsze przed utworzeniem nowego wątku róbmy przegląd działów / poddziałów na Forum i wybierajmy najbardziej odpowiedni.
1) By odświeżyć temat - zawsze kilka kolejnych osób przeczyta ten krótki wątek
2) By dodać, żebyśmy pamiętali o tworzeniu nowych wątków w odpowiednich, dla nich przeznaczonych działach.
Zawsze przed utworzeniem nowego wątku róbmy przegląd działów / poddziałów na Forum i wybierajmy najbardziej odpowiedni.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-